• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه مرغ شكم پر مجلسي، بدون فر

۸ بازديد

مرغ شكم پر يكي از غذاهاي پرطرفدار با طعم بسيار دلچسب و لذيذ است كه براي پذيرايي‌ها و محافل رسمي بسيار مناسب است.

مرغ شكم پر بدون فر

از پايه‌‌‌‌هاي ثابت مجالس و مهماني‌‌‌‌ها انواع و اقسام غذا با مرغ است. تقريبا مي‌توان گفت غذايي كه با مرغ پخته شود مي‌تواند دل همه را به دست بياورد و همه را راضي نگه دارد. مرغ منبع بسيار خوبي از پروتئين است، همچنين غذاي كم‌چربي براي شما به ارمغان‌‌‌‌ مي‌آورد كه به سلامت قلب و عروق شما كمك‌‌‌‌ مي‌كند. مرغ شكم پر اغلب در فر تهيه مي‌شود اما اين بار مي‌خواهيم در مورد درست كردن مرغ شكم پر بدون فر صحبت كنيم. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • مرغ ۱ عدد
  • مغز گردوي خردشده ۱/۲ پيمانه
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوري
  • پياز ۱ عدد متوسط
  • جعفري خردشده ۱/۴ پيمانه
  • گشنيز خردشده ۱/۴ پيمانه
  • كشمش ۱/۴ پيمانه
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه مرغ شكم پر بدون فر

طرز تهيه مرغ شكم پر بدون فر

مرحله اول

پياز را خرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي شود. سپس مقداري زردچوبه، جعفري و گشنيز خردشده، مغز گردو، كشمش و رب انار شيرين را به آن اضافه كنيد. كمي نمك بزنيد، تفت دهيد و از روي حرارت برداريد.

مرحله دوم

مرغ را به خوبي بشوييد. بال‌‌‌‌ها، گردن و قسمت دم مرغ را ببريد. اگر دوست داريد مي‌توانيد آن را پوست بگيريد ولي با پوست جلوه بيشتري خواهد داشت. بهتر است فقط چربي‌‌‌‌هاي انتهاي بدن مرغ را جدا كنيد. داخل شكم مرغ را خالي و كاملا تميز نماييد.

مرحله سوم

بخشي از موادي كه آماده نموده ايد داخل شكم مرغ بريزيد تا جايي كه كاملا پر شود. سپس شكم مرغ را با نخ و سوزن بدوزيد و پاها و بال مرغ را ببنديد كه در حين طبخ باز نشود.

مرحله چهارم

مرغ را در قابلمه بگذاريد و باقي‌مانده موادي كه آماده كرده‌ايد، به آن اضافه كنيد. در قابلمه آب بريزيد تا حدي كه نصف مرغ را بپوشاند. قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و دو ساعت بگذاريد مرغ بپزد. هر نيم ساعت مرغ را به آرامي برگردانيد تا هر دو طرفش كاملا بپزد. پس از اينكه آب مرغ كشيده شد آن را سرو كنيد.

نكته‌‌‌‌ها

  • در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري برگ سير تازه به سبزيجات مرغ شكم پر اضافه كنيد.
  • اگر طعم ترش را ترجيح‌‌‌‌ مي‌دهيد، از رب انار ترش، زرشك و آلو خورشتي به جاي رب انار شيرين و كشمش استفاده نماييد.
  • همچنين مي‌توانيد به جاي رب انار از رب گوجه استفاده كنيد.

مرغ شكم پر

پيشنهاد مطالعهدستور پخت خورشت تره فرنگي را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.