حلواي نارگيلي يكي از انواع حلواهاي نوين ايراني است كه براي پذيرايي بسيار مناسب و شيك است. اين حلوا بسيار ساده و سريع آماده ميشود و طعم فوقالعادهاي دارد.
در اين مطلب ميخواهيم طرز تهيه يك مدل جديد و مجلسي به نام حلوا نارگيلي را به شما آموزش دهيم. حلوا نارگيلي از لحاظ ظاهري كاملا شبيه بقيه اعضاي خانواده حلوا و فرني است، ولي اين حلواي فوقالعاده خوشعطر از پودر نارگيل درست ميشود. حلواي نارگيلي يك گزينه خيلي خوب براي مراسم شما است، چون هم خيلي سريع آماده ميشود و هم اينكه خيلي شيك و مجلسي است و ميتواند زينتبخش مراسم شما باشد. با مجله دلتا همراه باشيد تا حلوا نارگيلي را با هم ياد بگيريم.
مواد لازم
- آرد ۱ پيمانه
- پودر نارگيل ۱/۲ پيمانه
- كره ۷۰ گرم
- روغن مايع ۲ قاشق غذاخوري
- پودر قند ۱/۲ پيمانه
- زعفران ۱ قاشق سوپخوري
- گلاب ۳ قاشق سوپخوري
طرز تهيه حلوا نارگيلي
مرحله اول
براي درست كردن حلوا نارگيلي خوشطعم و خوشعطر، ابتدا يك ماهيتابه را روي شعله گاز بگذاريد. سپس آرد را يك بار الك كنيد و داخل تابه بريزيد و مدام هم بزنيد و تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد. سپس دوباره آرد را الك كنيد و مجددا داخل تابه بريزيد.
مرحله دوم
در اين مرحله كره به دماي محيط رسيده و روغن مايع را هم به آرد اضافه كنيد و هم بزنيد. در حدود ۵ دقيقه مواد را با هم تفت دهيد تا سبك شوند.
مرحله سوم
حالا ابتدا گلاب و سپس زعفران غليظ را به حلوا اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد با هم تركيب شوند. سپس تابه را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد كمي خنك شود.
مرحله چهارم
در اين مرحله از پخت حلوا، براي اينكه حلوا بافت نرم و لطيفي داشته باشد ابتدا پودر قند را الك كنيد. سپس پودر قند و پودر نارگيل را به حلوا اضافه نماييد و خوب مواد را با هم تركيب كنيد تا حلوا نارگيلي منسجم و يكدستي به دست آيد و در تابه جمع شود.
مرحله پنجم
حالا ميتوانيد حلوا نارگيلي را داخل قالب سيليكوني بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد و بعد به راحتي آن را از قالب جدا كنيد.
پيشنهاد مطالعه: فرني پسته اي، عصرانهاي مقوي براي همه را بخوانيد.