براي آشنايي با طرز تهيه جوجه كباب ماستي با مجله دلتا همراه باشيد.
جوجه كباب ماستي يكي از انواع جوجه كباب است كه طعم بي نظيري دارد و بسيار ترد و خوشمزه است. مهم ترين نكته در تهيه اين غذا، مزه دار كردن است كه باعث ميشود اين نوع كباب طعم خاصي داشته باشد. طرز تهيه جوجه كباب ماستي ساده است، حتماً اين كباب خوش طعم را امتحان كنيد.
مواد لازم تهيه جوجه كباب ماستي :
- مرغ: يك كيلو
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- پودر گل محمدي: يك قاشق چاي خوري
- سبزي خشك معطر به ميزان لازم
- گرد ليمو عماني: يك قاشق چاي خوري
- پياز: ۲ عدد
- ماست چكيده: ۲ پيمانه
- روغن زيتون به ميزان لازم
طرز تهيه جوجه كباب ماستي :
مرغ را خرد كنيد و بگذاريد پس از شستن، كاملاً خشك شود. چون گوشت خيس خوب مزه دار نميشود.
نمك و فلفل، پودر گل محمدي، سبزي خشك معطر، گرد ليمو عماني و ماست چكيده را با جوجه ها مخلوط كرده و خوب ورز دهيد.
چون هم ماست و هم جوجه سرد است، از گل محمدي استفاده ميكنيم كه هم گرم است و هم بوي خوبي به جوجه كباب ميدهد.
پياز ها را خلالي كنيد و مقداري نمك روي آن ها بريزيد تا بافت پياز نرم شود. سپس با دست ورز دهيد و به مواد جوجه بيفزاييد.
توجه داشته باشيد كه ماست چكيده ترش و سفت نباشد، چون طعم جوجه كباب را خراب ميكند.
پس از گذشت نيم ساعت كه جوجه ها در مواد مزه دار شدند، روغن زيتون را اضافه كنيد. دقت كنيد كه روغن زيتون را از ابتدا در مواد نريزيد، چون منافذ گوشت بسته شده و مواد به خورد آن نميرود. روغن زيتون باعث ميشود جوجه ها هنگام كباب كردن نسوزند.
پس از افزودن روغن، جوجه ها را چند ساعت استراحت دهيد. سپس آن ها را به سيخ كشيده و كباب كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد قبل از سيخ كردن، كمي آبليمو روي جوجه ها بريزيد. اين كار طعم جوجه كباب را بهتر ميكند.
در صورت تمايل ميتوانيد جوجه كباب ماستي را در فر يا تابه درست كنيد، اما طعم خوب اين غذا به كبابي كردن آن است.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.