• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خاگينه قاشقي مجلسي، دسر اصيل ايراني

۱۰ بازديد

خاگينه ماستي قاشقي خيلي ساده، خوشمزه، آسان، ترد و سبك است. همان‌طور كه از اسمش پيداست ماده اصلي اين خاگينه ماست است و به صورت قاشقي درون روغن سرخ مي‌شود و آن را درون شهد سرد مي‌اندازند.

خاگينه قاشقي ساده

خاگينه قاشقي ساده يكي از روش‌هاي تهيه خاگينه در منزل است. خاگينه يك دسر سنتي ايراني است كه طرفداران زيادي دارد و بيشتر در آذربايجان و تبريز تهيه مي‌شود. اين دسر خوشمزه بسيار مقوي است و احساس سيري طولاني‌مدت به آدم مي‌دهد. خاگينه‌ها خيلي سريع آماده مي‌شوند و مي‌توانند گزينه مناسبي براي عصرانه يا صبحانه باشند. اين غذاي مقوي را مي‌توانيد براي كودكان خود تهيه كنيد. در اين بخش از مجله دلتا با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه خاگينه قاشقي مجلسي

  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • ماست: ۲.۵ ق غذاخوري
  • آرد: سه ق غذاخوري
  • بكينگ پودر: نصف ق غذاخوري
  • زعفران دم‌كرده غليظ: يك ق غذاخوري
  • وانيل: نوك ق چاي‌خوري

مواد لازم براي تهيه شربت خاگينه قاشقي

  • شكر: يك پيمانه
  • آب: نصف پيمانه
  • گلاب: يك ق غذاخوري
  • زعفران: يك ق غذاخوري

طرز تهيه خاگينه قاشقي پفي با ماست

مرحله اول: هم‌زدن تخم‌مرغ

تخم‌مرغ‌ها را داخل كاسه ريخته و با وانيل و همزن دستي بزنيد تا از لختگي خارج شود. سپس ماست را اضافه كنيد و هم بزنيد.

مرحله دوم: افزودن آب

آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الك كنيد. سپس همراه زعفران به مواد تخم‌مرغي اضافه كنيد و هم بزنيد تا يك‌دست شود.

مرحله سوم: سرخ كردن خاگينه

داخل يك تابه كوچك روغن ريخته تا داغ شود. سپس با قاشق از مواد خاگينه برداريد و داخل تابه ريخته و اجازه دهيد با شعله آرام سرخ و طلايي شود. سپس روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي آن خارج شود. به همين ترتيب همه مواد را سرخ كنيد.

مرحله چهارم: تهيه شربت

آب و شكر را با هم داخل قابلمه ريخته و بدون هم زدن روي حرارت قرار دهيد تا ذرات شكر حل شود. سپس وقتي كمي غليظ شد گلاب و زعفران را افزوده و بعد از چند دقيقه از روي حرارت برداريد.

مرحله پنجم: افزودن شربت

خاگينه خنك شده را داخل شيره گرم قرار دهيد و بعد از چند دقيقه روي توري يا آبكش گذاشته تا شيره اضافي آن خارج شود. سپس روي آن را با پودر نارگيل يا پسته تزئين كنيد.

نكات كليدي در تهيه خاگينه قاشقي ساده

  • حتما شعله بايد كم باشد وگرنه زود طلايي مي‌شود و وسط مواد خام باقي مي‌ماند.
  • اضافه شيره را حتما بگيريد تا خاگينه خمير نشود.
  • ماست حتما بايد چكيده و غليظ باشد.
  • اين مواد حدود ۲۵ عدد خاگينه به شما مي‌دهد.

پيشنهاد مطالعهنان كندو، يك عصرانه خوشمزه و ساده را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.