• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

جوجه كباب هاوايي لذيذ با سس مخصوص

۷ بازديد

جوجه‌كباب هاوايي يكي از انواع كباب‌هاي خوشمزه بين‌المللي است كه با طعم‌هاي متنوعي تهيه مي‌شود.

جوجه كباب هاوايي

يكي از خوشمزه‌ترين غذاها جوجه‌كباب است كه انواع مختلفي دارد. يكي از انواع آن جوجه كباب هاوايي است. اين غذا طعم شور و شيرين خاصي دارد كه هميشه در ياد شما مي‌ماند. اين جوجه كباب خوشمزه در كنار آناناس كبابي و پلو و كمي جعفري طعم و مزه بسيار خوبي پيدا خواهد كرد. طبع اين غذا گرم است و اگر طرفدار اين طعم و مزه با مرغ هستيد اين دستور پخت را دنبال كنيد. با ما در مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

سينه مرغ: ۴۰۰ گرم
سس كچاپ: ۳/۴ پيمانه
سويا سس: نصف پيمانه
سركه سفيد: دو ق غذاخوري
روغن كنجد: يك ق غذاخوري
فلفل قرمز: ۳/۴ ق چاي‌خوري
روغن زيتون: دو ق غذاخوري
شكر: نصف پيمانه
پياز قرمز: يك عدد
سير: چهار حبه
زنجبيل رنده شده: يك ق چاي‌خوري

طرز تهيه جوجه كباب هاوايي با سس مخصوص

مرحله اول: آماده‌سازي مرغ

شما مي‌توانيد براي تهيه جوجه كباب هاوايي از تركيب سينه و ران خرد شده و يا فقط سينه بدون استخوان استفاده كنيد. كاملا سليقه‌اي است. سپس مرغ‌ها را به اندازه متوسط خرد كنيد. نبايد خيلي ريز يا درشت باشد. سپس بشوريد و بگذاريد تا خشك شود.

مرحله دوم: تفت دادن پياز و سير

در ادامه بايد سس مخصوص هاوايي را تهيه كنيم. براي اين كار پياز كوچكي را انتخاب كنيد و پوست بگيريد و داخل تابه به همراه كمي روغن زيتون تفت دهيد تا نرم شود. سپس سيرها را پوست بگيريد و رنده يا پوره كنيد و داخل پياز بريزيد. خيلي تفت ندهيد، فقط به اندازه‌اي كه عطر سير خارج شود.

مرحله سوم: تهيه سس هاوايي

حالا سس كچاپ به همراه سس سويا و روغن كنجد و زنجبيل رنده شده و شكر و فلفل قرمز و مابقي روغن زيتون را بريزيد و همه مواد را به مدت يك الي دو دقيقه تفت دهيد تا مزه‌دار شوند. حتما حرارت خيلي كم باشد. سپس از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا خنك شود.

مرحله چهارم: پخت جوجه هاوايي

حالا سس خنك شده را روي مرغ‌هاي خردشده بريزيد و خوب هم بزنيد تا تمام جوجه‌ها مزه‌دار شوند. سپس روي كاسه را بپوشانيد و به مدت دو ساعت داخل يخچال استراحت دهيد. سپس به سيخ بكشيد و روي زغال كباب كنيد و يا داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقيقه قرار دهيد و در حين پخت از سس مانده روي آن‌ها بزنيد. در انتها آن را كنار آناناس گريل شده و دورچين دلخواه سرو كنيد.

نكات كليدي در تهيه جوجه كباب هاوايي

  • اگر زنجبيل تازه نداريد مي‌توانيد از كمي زنجبيل پودر شده استفاده كنيد.
  • پوست مرغ را جدا نكنيد‌، زيرا باعث مي‌شود تا جوجه‌ها آبدارتر شود.

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه كوكوي اسفناج، ساده و سريع و خوشمزه را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.