• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دلمه قارچ با مرغ، پيش‌غذا ساده و مقوي

۱۰ بازديد

دلمه قارچ با مرغ يكي ديگر از انواع دلمه‌ها است كه طعم بسيار خوشمزه‌اي دارد. اين پيش‌غذا خيلي ساده است و سريع آماده مي‌شود.

دلمه قارچ با مرغ

دلمه قارچ با مرغ يا همان قارچ شكم‌پر از خوشمزه‌ترين نوع دلمه است، اين غذا را مي‌توان در دسته پيش‌غذاها و يا فينگرفودها قرار داد. همچنين اين غذا براي كودكان بسيار مناسب است. به دليل داشتن قارچ و مرغ كه از برترين مواد گروه پروتئيني محسوب مي‌شوند، ارزش غذايي بسياري را به خود اختصاص داده‌اند. دلمه قارچ اين قابليت را دارد كه بتوانيد مواد اوليه آن را متناسب با سليقه و ذائقه غذايي خود تغيير داده و مواد آن را كم و يا زياد كنيد. در اين بخش از مجله دلتا با ما همراه باشيد.

دلمه قارچ به دليل طعم خوب و خواص فراوان بين كودكان به محبوبيت رسيده است. قارچ به دليل داشتن ويتامين D بسيار در جلوگيري و شيوع سرطان‌ها در بدن نقش دارد. به‌علاوه اين ماده خوراكي مفيد در درمان بيماري‌هايي از جمله ديابت، كم‌خوني و فشار خون و همچنين كاهش وزن مناسب، كنترل جذب مواد غذايي براي بدن و تقويت استخوان‌ها اثرگذار است. بايد در تهيه قارچ براي اين نوع غذا، قارچ‌هاي متوسط، سفت و سالم را انتخاب كنيد.

مواد لازم

قارچ: نيم كيلوگرم
سينه مرغ: يك عدد
روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري
پياز: يك عدد
فلفل دلمه‌اي: يك عدد
پنير موزارلا: ۲۰۰ گرم
سس گوجه‌فرنگي: دو قاشق غذاخوري
زردچوبه: به مقدار لازم
نمك: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مواد لازم براي سس

آرد: سه قاشق غذاخوري
شير: يك پيمانه
كره: ۵۰ گرم

طرز تهيه

  • ابتدا سينه مرغ را به قطعات كوچك و مناسبي خرد كنيد.
  • سپس آن را همراه با روغن زيتون و پيازي كه به قطعات ريز خرد كرده‌ايد، در تابه‌اي ريخته و روي حرارت ملايم تفت دهيد.
  • بعد از تفت مواد ادويه‌هاي لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه كنيد و در تابه را بگذاريد تا بخارپز شوند.
  • چند دقيقه بعد فلفل دلمه‌اي و سس گوجه‌فرنگي را نيز اضافه كنيد.
  • در اين بخش قارچ‌هاي شسته شده را خشك و دسته آن را جدا كنيد تا داخل قارچ خالي شود.

طرز تهيه سس

  • ابتدا كره را در ظرفي بريزيد تا آب شود.
  • سپس آرد را اضافه و با كره خوب مخلوط كنيد.
  • پس از آنكه كره و آرد خوب مخلوط شدند، كم‌كم شير به دماي محيط رسيده را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
  • پس از آنكه تمام شير را اضافه كرديد، هر ادويه و گياه معطري را كه دوست داريد اضافه كنيد و مجدد سس را هم بزنيد تا به غلظت مورد نظر برسيد.

ادامه طرز تهيه

  • سپس داخل قارچ‌هاي آماده شده را با مواد اوليه پر كنيد و روي آن را ابتدا سس و بعد پنير موزارلا بريزيد.
  • فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد قرار دهيد.
  • قارچ‌ها را داخل سيني فر بگذاريد.
  • ۲۰ دقيقه بگذاريد دلمه‌ها بپزد.
  • دلمه‌ها را از فر خارج و بعد از خنك شدن نوش‌جان كنيد. اگر غذاهاي با مرغ را دوست داريد، طرز تهيه پيتزاي مرغ تركيه‌اي را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به غذاهاي فست‌فود علاقه داريد پيتزاي بادمجان ايتاليايي، طعمي خوشمزه و متفاوت را در مجله ببينيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.