یکشنبه ۱۱ مهر ۰۰ ۱۲:۲۹ ۱۰ بازديد
نان كندو يكي از نانهاي مغزدار و خوشمزه عربي است كه ميتوانيد ميان آن را پنير، خرما، گردو، شكلات، مارمالاد يا هر چيز ديگري كه مايل هستيد بگذاريد.
نان كندو يك نوع نان محلي و خوشمزه عربي است كه ميتوانيد خيلي راحت و سريع آن را در منزل طبخ و سرو كنيد. دليل نامگذاري اين نان بهخاطر شباهت ظاهري آن به كندوي زنبور عسل است. ميتوانيد از انواع خوراكيها چون شكلات، گردو، مارمالاد، عسل و… براي مغز نان كندو استفاده كنيد. همچنين ميتوانيد با آماده كردن مواد گوشتي براي مغز نان كندو، اين نان را بهعنوان پيشغذا و عصرانه نيز سرو كنيد. با ما در مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم
- آرد سفيد: دو پيمانه
- شير ولرم: دو سوم پيمانه
- شكر: دو قاشق غذاخوري
- خمير مايه فوري: يك قاشق غذاخوري
- روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
- بكينگ پودر: نصف قاشق چايخوري
- كنجد: به مقدار لازم
- زرده تخممرغ: يك عدد
- زعفران: يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه
- ابتدا مواد شير ولرم، يك قاشق چايخوري شكر و خمير مايه را در يك ظرف ريخته و مخلوط كنيد.
- روي ظرف مخلوط خمير را پوشانده و يك ربع كنار بگذاريد تا به عمل بيايد.
- سپس مواد آرد، باقيمانده شكر و بكينگ پودر را در يك ظرف بريزيد.
- خمير مايه را به مواد اضافه و به خوبي ورز دهيد. روغن مايع را نيز اضافه كرده و مجدد ورز بدهيد.
- خمير آماده شده را به مدت يك ساعت در يك ظرف چرب شده ريخته و روي آن را با سلفون بپوشانيد و استراحت دهيد.
- سپس كمي از خمير برداشته و در قالب مورد نظر خود ريخته و شكل دهيد.
- گلولههاي نان را در داخل سيني فر بچينيد.
- براي روي خمير، تخممرغ و زعفران را مخلوط كرده و روي خمير بماليد.
- سپس كمي كنجد نيز روي نان بريزيد.
- فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم و چند دقيقه صبر كنيد تا گرم شود. طرز تهيه نان شير عسلي خانگي هم به دستور پخت اين كيك شباهت دارد.
- سپس سيني فر را به مدت ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شود.
- ميتوانيد در زمان طبخ نان، در وسط خمير از كمي پنير خامهاي استفاده كنيد.
پيشنهاد مطالعه: طرز تهيه كيك گردويي، بدون فر، آسان و سريع را بخوانيد.