كوكو اسفناج يكي از انواع كوكوهاي خوشمزه و مجلسي ايراني است. كوكوي اسفناج از نظر ظاهري شباهت زيادي به كوكو سبزي دارد.
كوكوي اسفناج يكي از انواع غذاهاي خوشمزه و بسيار مغذي ايراني است. دليل مغذي و سالم بودن اين كوكوي خوشمزه و محبوب، بهخاطر وجود اسفناج و خواص زياد اين سبزي است. اسفناج حاوي مواد معدني چون ويتامين A، كلسيم، آهن، پتاسيم، فسفر، پروتئين و… است. از اين رو اين مواد معدني و ويتامينهاي موجود در اسفناج باعث حفظ سلامتي قلب، درمان بيخوابي، خواص ضد سرطان و ضد التهاب، رفع كمخوني، حفظ سلامت پوست و مو، تقويت بينايي و… خواهد شد. با ما در مجله دلتا همراه باشيد.
الان كه فصل اسفناج است، كوكو اسفناج را ميتوانيد در منزل به راحتي و در زمان كمي تهيه و طبخ نماييد. مواد طبخ اين كوكو براي ۶ نفر بوده كه ميتوانيد مقدار مواد را كم و يا زياد كنيد.
مواد لازم
تخممرغ: سه عدد
آرد: دو قاشق غذا خوري
اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
نمك، زردچوبه و فلفل: به ميزان لازم
روغن: به ميزان لازم
پيازچه (دلخواه): يك عدد
زرشك و گردو: به ميزان لازم (براي تزئين)
طرز تهيه
ابتدا اسفناجها را شسته و سپس آنها را روي حرارت كم بگذاريد تا كمي بپزند و نرم شود. پس از اينكه اسفناجها نرم و آب آن گرفته شد، آنها را ريز خرد كنيد. (در صورتي كه دوست داشته باشيد ميتوانيد پيازچهها را هم خرد و در اين مرحله با اسفناجها مخلوط كنيد.) تخممرغها را در ظرفي نسبتا بزرگ بشكنيد و خوب هم بزنيد. (خوب هم زدن تخممرغها به پف كردن كوكو كمك ميكند.)
سپس آرد را به تخممرغها اضافه و آن را خوب مخلوط كنيد تا گلوله نشوند. پس از اينكه خوب مخلوط شد، اسفناجها را به آن بيفزاييد و مخلوط كنيد. كمي روغن را در ماهيتابه ريخته و پس از داغ شدن روغن، مايع كوكو را كف آن پهن كرده و با پشت قاشق روي آن را صاف و يكدست كنيد و روي شعله متوسط بگذاريد. طرز تهيه كوكوي پيازچه را در مجله بخوانيد كه شبيه كوكوي اسفناج است.
پس از اينكه يك طرف آن سرخ شد، كوكو را به شكل دلخواه برش دهيد. سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.
پيشنهاد مطالعه: براي خواندن مطالب بيشتر خورشت آلو اسفناج، اصيل و مجلسي را بخوانيد.