• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پيتزاي بادمجان ايتاليايي، طعمي خوشمزه و متفاوت

۸ بازديد

پيتزاي بادمجان يكي از انواع پيتزاهاي ايتاليايي است كه روش پخت ساده و سريعي دارد و به راحتي در منزل قابل تهيه است.

پيتزاي بادمجان

در اين بخش از مجله دلتا طرز تهيه پيتزاي بادمجان فست‌فود خوشمزه و لذيذ را در اختيار شما همراهان عزيز و گرامي قرار خواهيم داد كه اميدواريم از تهيه اين نوع پيتزا نهايت بهره را ببريد.

پيتزاي بادمجان از انواع پيتزاهاي ايتاليايي خوشمزه است و شما مي‌توانيد اين نوع پيتزا را در منزل به راحتي بپزيد و از طعم بي‌نظير آن نهايت لذت را ببريد. براي طرز تهيه پيتزا بادمجان روش‌هاي مختلفي وجود دارد. همچنين شما مي‌توانيد در دستور تهيه اين نوع پيتزا از ذرت و فلفل دلمه‌اي و قارچ و برگ ريحان و … استفاده نماييد.

مواد لازم

  • بادمجان كوچك: يك عدد
  • روغن زيتون: به مقدار لازم
  • نمك و فلفل و آويشن: به مقدار لازم
  • پنير موزارلا تازه: ۲۵۰ گرم
  • پنير پارمزان رنده شده: يك قاشق غذاخوري
  • برگ ريحان تازه: مقداري
  • گوجه‌فرنگي كوچك: يك عدد
  • سس گوجه‌فرنگي: دو قاشق غذاخوري
  • خمير پيتزا آماده
  • آموزش طرز تهيه پيتزا بادمجان

طرز تهيه

ابتدا گوجه‌فرنگي و بادمجان را بشوييد سپس پوست بادمجان و گوجه‌فرنگي را بگيريد و آن‌ها را به صورت حلقه‌اي برش بزنيد. درون تابه‌اي مناسب مقداري روغن بريزيد و بادمجان‌ها را سرخ نماييد. سپس روي ميز كار را آرد بپاشيد و خمير پيتزا را باز كنيد.

يك قاشق سس گوجه‌فرنگي را روي خمير پيتزا بريزيد. توجه داشته باشيد كه حدود يك يا دو سانت از هر طرف خمير بايد بدون سس باشد. بادمجان‌هاي سرخ شده را به صورت يكسان روي خمير بچينيد و پنير موزارلاي تازه را صورت حلقه‌اي برش بزنيد. سپس برش‌ها را روي خمير قرار بدهيد و مقداري از پنير پارمزان را روي پيتزا بپاشيد.
گوجه‌فرنگي‌هاي حلقه‌اي خرد شده را روي پيتزا بچينيد و مقداري فلفل و نمك و آويشن روي پيتزا بپاشيد و برگ‌هاي ريحان را هم روي پيتزا قرار دهيد. سپس كمي روغن زيتون روي پيتزا بريزيد. نوع ديگري از غذاي بادمجاني را هم مي‌توانيد در مطالب مجله بخوانيد.

مرحله آخر

در اين مرحله از طرز تهيه پيتزاي بادمجان، خمير را درون سيني فر قرار دهيد. سپس سيني را در طبقه وسط فر قرار دهيد و بگذاريد تا پيتزا به مدت ۲۰ دقيقه درون فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد پخته و پنير روي پيتزا ذوب شود. پيتزا را از فر بيرون بياوريد و مقداري پودر پنير پارمزان روي آن بپاشيد. سپس پيتزا را برش بزنيد و برش‌هاي پيتزا را درون ظرفي مناسب براي سرو بگذاريد.

پيشنهاد مطالعه: مطلب سالاد روسي، يك سالاد خوشمزه و جذاب را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.