• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت آلو اسفناج، اصيل و مجلسي

۸ بازديد

خورشت آلو اسفناج يكي از خورشت‌هاي خوشمزه و مجلسي ايراني است كه بيشتر در مهماني‌ها تهيه مي‌شود. خورشت آلو اسفناج بسيار سالم و براي بدن مفيد است.

خورشت آلو اسفناج

خورشت‌ها در ايران مي‌توانند با غذاهاي كشورهاي اروپايي و غربي رقابت كند. آوازه خورشت‌هاي ايران در تمام دنيا پيچيده است. خورشت آلو اسفناج ايراني يكي از خورشت‌هاي اصيل است كه ما تصميم گرفته‌ايم در اين بخش از مجله دلتا طرز پخت آن را آموزش دهيم. پس در ادامه با ما همراه باشيد. اين خورشت ظاهر و طعمي عالي دارد. در نتيجه، مي‌توانيد در انواع مجالس و مهماني‌هاي خود از آن استفاده نماييد.

براي تهيه اين خورشت مي‌توانيد از مرغ و يا گوشت گوسفندي استفاده كنيد. اگر مي‌خواهيد خورشت شما اصالت داشته باشد، بر اساس دستور پخت اصلي آن از گوشت استفاده كنيد. سبزي اسفناج خود به تنهايي مي‌تواند آهن بدن شما را تامين كند و گوشت اين غذا نيز پروتئين مورد نياز بدن را فراهم مي‌نمايد. در نتيجه اين خورشت بسيار مقوي و عالي است.

مواد لازم

  • اسفناج: دو كيلو
  • گوشت خورشتي: ۴۰۰ گرم
  • آلو خورشتي: ده عدد
  • پياز: يك عدد متوسط
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهيه

ابتدا پياز را خرد كرده و تفت دهيد. سپس گوشت خورشتي را به پياز اضافه كنيد و كمي سرخ كنيد. بعد ادويه‌ها را به آن اضافه كنيد. سپس داخل مواد مقداري آب بريزيد تا گوشت پخته شود. در تابه‌اي جداگانه اسفناج خرد شده را تفت دهيد.

براي روغن انداختن سبزي اسفناج ابتدا سبزي را در قابلمه بريزيد و اجازه دهيد تا آب آن كامل كشيده شود. سپس مقداري روغن ريخته و سبزي‌ها را خوب هم بزنيد. چند دقيقه آن را به حال خود بگذاريد. سپس مقدار كمي آب بريزيد و هم بزنيد تا جايي كه آب با سبزي كاملا مخلوط و تمام شود. سپس مجدد آن را به حال خود رها كنيد. اين كار را سه تا چهار بار انجام دهيد تا سبزي شما به روغن بيفتد.

پس از پخت سبزي به اين صورت، ديگر زمان زيادي براي پخت غذا در طولاني‌مدت لازم نيست. پس از آنكه گوشت خوب پخته شد آن‌ها را به اسفناج اضافه كنيد. اجازه دهيد حدود يك ساعت خوب پخته شود. در مرحله آخر آلوها را اضافه كنيد و بگذاريد خورشت آلو اسفناج ايراني شما خوب جا بيفتد. اگر به خورشت‌هاي ايراني علاقه داريد، دستور پخت خورشت كنگر را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي خواندن مطالب بيشتر طرز تهيه بلغور پلو، غذاي لذيذ و محلي خراسان را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.