• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سوپ با جو پرك، ساده و سريع

۶ بازديد

سوپ جو، سوپي خوشمزه و آسان است كه سريع آماده مي‌شود. براي مهماني‌ها و مجالس بسيار مناسب است و طعمي عالي و بافتي لطيف دارد.

سوپ جو پرك

امروز در مجله دلتا قصد داريم دستور خوشمزه‌ترين و آسان‌ترين و بي‌دردسر‌ترين سوپ جو را براي شما آموزش دهيم كه هم براي يك شام سبك خوب است و هم براي پيش‌غذاي مهماني‌ها مناسب به شمار مي‌رود. در ضمن سلامت شما را در هر شرايطي حفظ مي‌كند. با ما همراه باشيد تا دستور پخت اين سوپ جو پرك ساده و خوشمزه را با هم بخوانيم.

مواد لازم

  • ۵۰ گرم جو پرك
  • يك عدد هويج
  • يك قاشق غذاخوري رب گوجه
  • يك عدد پياز
  • ۵۰ گرم مرغ
  • دو قاشق غذاخوري روغن زيتون
  • دو قاشق غذاخوري جعفري تازه خرد شده
  • يك قاشق چاي‌خوري نمك
  • نصف قاشق چاي‌خوري فلفل سياه
  • چهار پيمانه آب

طرز تهيه

۱. پياز را نگيني ريز خرد كنيد و داخل روغن زيتون با حرارت ملايم كمي تفت بديد و بعد رب را اضافه كنيد.

۲. هويج را نگيني خرد و با مرغ و جو پرك به قابلمه اضافه نماييد.

۳. نمك و فلفل را هم در همين مرحله اضافه كنيد.

۴. حالا آب را داخل قابلمه بريزيد. مقدار آب بايد تا اندازه‌اي باشد كه دو بند انگشت بالا‌تر از سطح مواد سوپ را بپوشاند. حرارت را ملايم كنيد و اجازه دهيد حداقل يك ساعت آرام بپزد تا جا بيفتد.

۶. در نهايت سوپ را داخل ظرف بكشيد و با جعفري تازه و خرد شده يا كمي زرشك تزئين كنيد.

براي آشنايي با پيش‌غذاهاي ساده كه شبيه سوپ جو پرك باشند، طرز تهيه سالاد روسي را در مجله بخوانيد.

خواص جو پرك

جو دو سر پرك مملو از آنتي‌اكسيدان است كه براي حفظ سلامتي بدن بسيار مفيد هستند. آنتي‌اكسيدان‌ها براي هر رژيم غذايي سالمي ضروري به نظر مي‌رسند. آن‌ها از بدن در برابر مولكول‌هاي مضري به نام راديكال‌هاي آزاد محافظت مي‌كنند. اين آنتي‌اكسيدان‌ها حاوي ويتامين‌ها و مواد معدني بسياري هستند (مانند ويتامين E و C و سلنيوم معدني).

پيشنهاد مطالعه: براي خواندن مطالب بيشتر طرز تهيه بلغور پلو، غذاي لذيذ و محلي خراسان را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.