• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه بلغور پلو، غذاي لذيذ و محلي خراسان

۹ بازديد

بلغور پلو، يكي از انواع غذاهاي ساده و گياهي ايراني است كه مي‌توان آن را به سرعت در خانه آماده كرد. اين غذا شباهت زيادي به استانبولي دارد.

بلغور پلو

كشور ايران ۳۱ استان دارد كه هر يك، ده‌ها غذاي محلي و اصيل مخصوص به خودشان را دارند. در اين سري مطالب آشپزي قصد داريم شما را با غذاي محلي استان‌هاي مختلف آشنا كنيم. يكي از اين غذاها بلغور پلو است. در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد تا شما را با مشهورترين غذا‌ي لذيذ محلي خراسان جنوبي آشنا كنيم.

خراسان جنوبي در بخش جنوبي خراسان در شرق ايران، با قدمتي طولاني غذا‌هاي محلي بسياري دارد كه به شما پيشنهاد مي‌كنيم حتما در سفر به اين منطقه، آن‌ها را مزه كنيد.

بلغور پلو

دمي بلغور ساده، جايگزين مناسبي براي برنج است و مي‌توان آن را با انواع خورشت و غذا‌هاي گوشتي نيز سرو كرد. طبع گندم، برخلاف برنج گرم است و به‌دليل وجود فيبر بالا، شما را براي مدت زمان طولاني سير نگه مي‌دارد. البته بايد بدانيد كه بلغور پلو در برخي مناطق از تركيب برنج و بلغور گندم درست مي‌شود. در برخي شهر‌ها بلغور پلو را با گوشت يا مرغ سرو مي‌كنند تا تبديل به غذايي مقوي‌تر و سيركننده‌تر شود.

مواد لازم براي چهار نفر

  • بلغور: دو فنجان
  • گوجه‌فرنگي: سه عدد
  • روغن زيتون: سه قاشق غذاخوري
  • پياز كوچك: دو عدد
  • رب فلفلي چيلي: يك قاشق چاي‌خوري
  • عصاره مرغ: يك ليتر
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهيه

روغن زيتون را در يك قابلمه بريزيد و آن را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد تا گرم شود. سپس پياز، گوجه‌فرنگي، رب فلفل چيلي، نمك و فلفل را در قابلمه بريزيد و آن‌ها را تفت دهيد تا پياز و گوجه‌فرنگي كمي نرم شوند.

بلغور و عصاره مرغ را در قابلمه بريزيد و اجازه دهيد تا آب مرغ به جوش آيد. پس از جوشيدن، شعله گاز را كم كنيد و در قابلمه را ببنديد. بلغور پلو براي پخت به حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه زمان نياز دارد. پس از اين مدت، آب مرغ كاملا جذب مي‌شود و بلغور پلوي شما آماده سرو است.

بلغور پلو را با سالاد شيرازي يا ماست و خيار سرو كنيد.

نكات مهم

  • در برخي طرز تهيه‌ها از فلفل قرمز خرد شده نيز استفاده مي‌شود. براي اين مقدار غذا، دو عدد فلفل قرمز كافي است.
  • بهتر است بلغور از از دو ساعت قبل خيس كنيد.
  • استفاده از رب فلفل چيلي اختياري است.

پيشنهاد مطالعه: براي خواندن مطالب بيشتر خورشت كنگر، ترش و خوشمزه و دلپذير را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.