سالاد روسي يكي از انواع سالادهاي خوشمزه و پرطرفدار در جهان است. اگر از طرفداران سالاد الويه هستيد توصيه ميكنيم سالاد روسي را هم امتحان نماييد.
سالاد روسي يكي از انواع خوشمزه و محبوب سالادهاست كه از تركيب مرغ پخته، سيبزميني، هويج و ساير سبزيجات تهيه ميشود. سالاد روسي ارزش غذايي بالايي دارد كه ميتواند جايگزيني مناسب براي غذاي اصلي نيز باشد. اين سالاد همچنين با حذف سينه مرغ غذاي مناسبي براي گياهخواران خواهد بود. امروز در مجله دلتا ميخواهيم طرز تهيه اين سالاد را با هم ياد بگيريم.
سالادها يكي از محبوبترين و متنوعترين تركيبات غذايي در سراسر جهان هستند كه بيشتر بهعنوان پيشغذا سرو ميشوند؛ اما خيلي از آنها به دليل تركيباتي كه دارند، ميتوانند بهعنوان غذاي اصلي نيز مورد استفاده قرار بگيرند.
مواد لازم
- سيبزميني: پنج عدد
- خيارشور: ۳۰۰ گرم
- هويج: سه عدد
- شويد تازه: يك ليوان سرخالي
- ذرت: يك ليوان
- نخودفرنگي: نصف ليوان
- سينه مرغ: يك عدد
مواد لازم براي سس سالاد
- سس مايونز: سه قاشق غذاخوري
- سس خردل: يك قاشق غذاخوري
- آب ليموترش: نصف فنجان
- ماست پرچرب يا همزده: سه قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري
- آويشن، نمك و فلفل سياه و پودر زنجبيل: به مقدار لازم
طرز تهيه
ابتدا سيبزمينيها را خوب بشوييد و توي يك قابلمه بريزيد. دو تا سه ليوان آب به آن اضافه كنيد و قابلمه را روي اجاق گاز بگذاريد تا سيبزمينيها آبپز شوند. بعد از اينكه سيبزميني آبپز شد، آنها را كنار بگذاريد تا خنك شوند. سپس سينه مرغ را با همين روش آبپز كنيد. در مرحله بعد هويج و خيار شور را به صورت نگيني خرد كنيد و توي يك كاسه بزرگ بريزيد. سينه مرغ و سيبزمينيهاي پخته را خرد كنيد و همراه با شويد خرد شده داخل كاسه بريزيد. كنسرو ذرت و نخودفرنگي را به مدت بيست دقيقه در آب بجوشانيد. سپس آبكش و به سالاد اضافه كنيد.
داخل يك كاسه ديگر سس مايونز، سس خردل، روغن زيتون، آب ليموترش، ماست، آويشن، نمك، فلفل سياه و پودر زنجبيل را بريزيد و خوب هم بزنيد تا سس شما يكدست شود. در مرحله آخر سس را به سالاد اضافه و با كمك دو قاشق مواد را زير و رو كنيد و خوب هم بزنيد تا همه مواد سالاد به سس آغشته شود. سپس سالاد را داخل يخچال بگذاريد تا خنك شود و جا بيفتد و بعد در ظرف مناسب سرو كنيد. اگر طرفدار سالادها هستيد مطلب سالاد الويه و ترفندهاي خوشمزه شدن آن را ببينيد.
نكات مهم
- در صورت تمايل براي تهيه اين سالاد ميتوانيد هويج را كمي نيمپز كنيد.
- براي تهيه سالاد روسي ميتوانيد به جاي سينه مرغ از ژامبون مرغ هم استفاده كنيد.
- اضافه كردن مقدار كمي پودر زنجبيل سردي سبزيجات به كار رفته در اين سالاد را كم ميكند. اگر دوست نداريد آن را حذف كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي خواندن مطالب بيشتر طرز تهيه كباب برنجي ساده و خوشمزه را بخوانيد.