• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سورمه كباب ، غذاي بي‌نظير گيلاني با بادمجان

۸ بازديد

اگر طرفدار كباب با يك سس خوشمزه هستيد اين دستور پخت را دنبال كنيد.

سورمه كباب

سورمه كباب يكي از غذاهاي خوشمزه و سنتي گيلان است. سورمه كباب در كشور تركيه نيز تهيه مي‌شود. اين غذا از يك لايه سس با بادمجان و فلفل دلمه كبابي و به همراه شامي كبابي گوشت خوشمزه است. كه با پلو و يا با نان تازه سرو مي‌شود. امروز در مجله دلتا سورمه كباب را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه سورمه كباب گيلاني

  • گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
  • پياز ۲ عدد
  • سير ۲ حبه
  • بادمجان ۴ عدد
  • فلفل دلمه زرد يك عدد
  • فلفل دلمه قرمز يك عدد
  • فلفل دلمه سبز يك عدد
  • كره به مقدار لازم
  • رزماري به مقدار لازم
  • گوجه گيلاسي و فلفل به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه، پودر سير و پاپريكا به مقدار لازم

طرز تهيه سورمه كباب با بادمجان و فلفل دلمه كبابي

مرحله اول: كبابي كردن مواد

ابتدا بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ها را خوب بشوييد سپس خشك كنيد. روي بادمجان‌ها را با چاقو خط ايجاد كنيد. بادمجان‌ها را روي توري قرار دهيد و به دلخواه روي گاز و يا روي زغال بگذاريد و خوب بادمجان و فلفل دلمه را كباب كنيد، سپس بگذاريد كنار تا خنك شود.

مرحله دوم: ساطوري كردن مواد

حالا يك دسته كوچك رزماري را آتش زده و روي مواد كبابي قرار دهيد تا مزه، بو و عطر رزماري به سبزيجات برود، درب ظرف را بگذاريد تا عرق كند حالا به راحتي پوست بادمجان را بگيريد و به همراه فلفل دلمه روي تخته قرار دهيد و خوب ساطوري كنيد.

مرحله سوم: تهيه مواد كباب

در ادامه گوشت را به همراه يكي از پيازها، ادويه و كمي نمك خوب ورز دهيد سپس داخل تابه كمي روغن ريخته و از مواد گوشتي برداشته و به صورت گرد آن را داخل روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد.

مرحله چهارم: تفت دادن پياز و سير

پياز ديگر دستور را به همراه سير پوست بگيريد و نگيني ريز خرد كنيد. داخل تابه با كمي روغن تفت دهيد تا سبك و شيشه‌اي شود و بعد سبزيجات كبابي را داخل پياز و سير ريخته و حدود ۱۵ دقيقه مواد را تفت دهيد تا يكدست شود.

مرحله پنجم: تهيه سورمه كباب

سبزيجات كبابي را داخل يك ظرف ريخته و سطح آن را صاف كنيد و بعد شامي كبابي را نيز روي مواد قرار دهيد. گوجه گيلاسي و فلفل‌ها را از قبل كبابي كنيد و روي مواد قرار دهيد، در انتها كمي كره ذوب كنيد و روي مواد بريزيد سپس به همراه نان يا پلو سرو كنيد. نوش‌جان!

نكات كليدي در تهيه سورمه كباب

  • افزودن رزماري اختياري و قابل حذف است ولي باعث بويي فوق‌العاده به غذا مي‌شود.
  • بهتر است پياز و سير را به‌جاي تفت دادن كبابي و ساطوري كنيد.
  • پياز را براي شامي كباب حتما آبگيري كنيد تا باعث شل شدن آن نشود.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه كوكو پيازچه را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.