اگر طرفدار كباب با يك سس خوشمزه هستيد اين دستور پخت را دنبال كنيد.
سورمه كباب يكي از غذاهاي خوشمزه و سنتي گيلان است. سورمه كباب در كشور تركيه نيز تهيه ميشود. اين غذا از يك لايه سس با بادمجان و فلفل دلمه كبابي و به همراه شامي كبابي گوشت خوشمزه است. كه با پلو و يا با نان تازه سرو ميشود. امروز در مجله دلتا سورمه كباب را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.
مواد لازم براي تهيه سورمه كباب گيلاني
- گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
- پياز ۲ عدد
- سير ۲ حبه
- بادمجان ۴ عدد
- فلفل دلمه زرد يك عدد
- فلفل دلمه قرمز يك عدد
- فلفل دلمه سبز يك عدد
- كره به مقدار لازم
- رزماري به مقدار لازم
- گوجه گيلاسي و فلفل به مقدار لازم
- نمك، فلفل سياه، پودر سير و پاپريكا به مقدار لازم
طرز تهيه سورمه كباب با بادمجان و فلفل دلمه كبابي
مرحله اول: كبابي كردن مواد
ابتدا بادمجانها و فلفل دلمهها را خوب بشوييد سپس خشك كنيد. روي بادمجانها را با چاقو خط ايجاد كنيد. بادمجانها را روي توري قرار دهيد و به دلخواه روي گاز و يا روي زغال بگذاريد و خوب بادمجان و فلفل دلمه را كباب كنيد، سپس بگذاريد كنار تا خنك شود.
مرحله دوم: ساطوري كردن مواد
حالا يك دسته كوچك رزماري را آتش زده و روي مواد كبابي قرار دهيد تا مزه، بو و عطر رزماري به سبزيجات برود، درب ظرف را بگذاريد تا عرق كند حالا به راحتي پوست بادمجان را بگيريد و به همراه فلفل دلمه روي تخته قرار دهيد و خوب ساطوري كنيد.
مرحله سوم: تهيه مواد كباب
در ادامه گوشت را به همراه يكي از پيازها، ادويه و كمي نمك خوب ورز دهيد سپس داخل تابه كمي روغن ريخته و از مواد گوشتي برداشته و به صورت گرد آن را داخل روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد.
مرحله چهارم: تفت دادن پياز و سير
پياز ديگر دستور را به همراه سير پوست بگيريد و نگيني ريز خرد كنيد. داخل تابه با كمي روغن تفت دهيد تا سبك و شيشهاي شود و بعد سبزيجات كبابي را داخل پياز و سير ريخته و حدود ۱۵ دقيقه مواد را تفت دهيد تا يكدست شود.
مرحله پنجم: تهيه سورمه كباب
سبزيجات كبابي را داخل يك ظرف ريخته و سطح آن را صاف كنيد و بعد شامي كبابي را نيز روي مواد قرار دهيد. گوجه گيلاسي و فلفلها را از قبل كبابي كنيد و روي مواد قرار دهيد، در انتها كمي كره ذوب كنيد و روي مواد بريزيد سپس به همراه نان يا پلو سرو كنيد. نوشجان!
نكات كليدي در تهيه سورمه كباب
- افزودن رزماري اختياري و قابل حذف است ولي باعث بويي فوقالعاده به غذا ميشود.
- بهتر است پياز و سير را بهجاي تفت دادن كبابي و ساطوري كنيد.
- پياز را براي شامي كباب حتما آبگيري كنيد تا باعث شل شدن آن نشود.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه كوكو پيازچه را مطالعه كنيد.