• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دوپيازه گوشت تكه‌اي، خوشمزه با سيب زميني

۹ بازديد

مي‌توانيد از گوشت چرخ‌كرده استفاده كنيد ولي طعم و مزه اين دوپيازه با گوشت تكه‌اي فوق العاده است. شما مي‌توانيد اين دو پيازه گوشت را مانند ساندويج به همراه نان باگت نيز سرو كنيد.

دوپيازه گوشت

دوپيازه گوشت يكي از انواع غذاهاي سنتي ايراني است كه با گوشت خورشتي يا تكه‌اي استخوان‌دار تهيه مي‌شود و به همراه نان يا پلو زعفراني ميل مي‌شود. امروز در مجله دلتا طرز تهيه دوپيازه گوشت با سيب زميني را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه دوپيازه گوشت

  • گوشت تكه‌اي استخوان‌دار و يا بدون استخوان ۴۰۰ گرم
  • پياز ۲ عدد
  • رب يك قاشق غذا‌خوري
  • زعفران به مقدار لازم
  • سيب زميني ۲ عدد
  • نمك، فلفل سياه، زردچوبه و چوب دارچين به مقدار لازم

طرز تهيه دوپيازه گوشت تكه‌اي با سيب زميني

مرحله اول: تفت دادن پياز و گوشت

ابتدا پيازها را پوست بگيريد و به دلخواه خلالي درشت و يا نگيني ريز خرد كنيد سپس داخل تابه ريخته و با كمي روغن و زردچوبه تفت دهيد تا سبك و طلايي شود. گوشت‌هاي خرد شده را نيز اضافه كنيد و تفت دهيد تا گوشت خوب سرخ شود.

مرحله دوم: افزودن رب

زماني‌كه گوشت تغيير رنگ داد، تمام ادويه‌ها را به همراه يك تكه چوب دارچين به مواد اضافه كنيد و در انتها رب را اضافه كنيد.

مرحله سوم: پخت گوشت

حالا رب را با گوشت و ادويه‌ها خوب تفت دهيد تا بوي خامي رب از بين برود سپس كمي آب اضافه كنيد و بگذاريد ابتدا آب جوش بياد سپس حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد گوشت پخته شود.

مرحله چهارم: تهيه دوپيازه گوشت

در همين حين كه گوشت در حال پختن است سيب زميني‌ها را پوست كنده و خلالي يا مكعبي ريز خرد كنيد و داخل كمي روغن و نمك خوب سرخ كنيد. شما مي‌توانيد سيب زميني‌ها را به دو روش به دوپيازه گوشت اضافه كنيد، موقع سرو و يا در انتهاي پخت دوپيازه، سيب زميني را اضافه كنيد. وقتي گوشت نيم‌پز شد چوب دارچين را از آن جدا كنيد و در انتها كمي زعفران و نمك اضافه كنيد و بگذاريد تا كاملا آب اضافي آن كشيده و غليظ شود سپس در كنار سيب زميني سرخ كرده و پلو ميل كنيد نوش‌جان!

نكات كليدي

  • در تهيه دوپيازه در استفاده از زعفران دست و دلباز باشيد، زيرا عطر و رنگ خوبي به غذا مي‌دهد.
  • بعد از پخت گوشت بايد نمك را اضافه كنيد اگر در ابتدا اضافه كنيد باعث دير پز شدن آن مي‌شود.
  • مي‌توانيد گوشت را به صورت قيمه‌اي خرد كنيد.
  • بايد كمتر از يك ليوان آب در انتها در دوپيازه باشد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذاهاي لذيذ پلو كردي با مرغ، فوق العاده لذيذ را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.