• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ماهي قزل آلا سرخ شده، خوشمزه و آسان

۹ بازديد

ماهي قزل آلا از نوع ماهي‌هاي سرد آبي است و يك ماهي كم تيغ و محبوب به حساب مي‌آيد كه سرشار از ويتامين‌هاي مختلف است.

ماهي قزل آلا سرخ شده

امروز قرار است يكي از فوق‌العاده‌ترين روش‌هاي مرينت و سرخ كردن ماهي را در منزل به شما ياد دهيم. اين ماهي را به همراه پلو زعفراني يا سبزي پلو ميل كنيد. در مجله دلتا طرز تهيه ماهي قزل آلا سرخ شده در ماهيتابه را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه ماهي قزل آلا در ماهيتابه

  • ماهي قزل آلا يك عدد
  • سير ۳ حبه
  • پياز ۲ عدد
  • ليموترش تازه يك عدد
  • فلفل دلمه يك عدد
  • فلفل سبز تند يك عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • كره به مقدار لازم
  • روغن زيتون به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه، پودر سير و پودر تخم گشنيز به مقدار لازم

طرز تهيه ماهي قزل آلا سرخ شده در ماهيتابه

مرحله اول: آماده سازي ماهي قزل آلا

ابتدا ماهي را پاك كنيد و خوب محتويات داخل ماهي را خارج كنيد سپس تيغ وسط ماهي را دربياوريد و به اندازه دلخواه ماهي را برش دهيد. ماهي را بشوييد و با دستمال آن را خشك كنيد.

مرحله دوم: مخلوط كردن مواد

قطعات ماهي‌ را داخل يك كاسه بريزيد. پياز و سير را پوست گرفته و پوره كنيد و به ماهي‌ها اضافه كنيد. فقط حواستان باشد حتما آب اضافي پياز را با دست بگيريد.

مرحله سوم: مرينت كردن ماهي

تمام ادويه‌ها را به همراه كمي روغن زيتون و ليموترش تازه به ظرف اضافه كنيد و هم بزنيد. دقت كنيد نبايد ماهي را چنگ بزنيد زيرا گوشت نرمي دارد و باعث له شدن و از هم پاشيده شدن آن مي‌شود. سپس روي ماهي را بپوشانيد و براي ۲ ساعت در يخچال استراحت دهيد تا مزه‌ها به خورد هم برود.

مرحله چهارم: تهيه ماهي قزل آلا در ماهيتابه

تكه‌هاي ماهي را به سيخ چوبي بزنيد و مابين هر تكه فلفل دلمه‌اي خرد شده قرار دهيد. حالا كمي كره و روغن داخل تابه بريزيد و ماهي را از سمت پوست آن داخل تابه قرار دهيد تا كم كم سرخ شود. داخل يك كاسه كمي كره، زعفران، ليموترش و نمك اضافه كنيد و هم بزنيد. در حين سرخ شدن از سس آماده شده روي ماهي‌ها بزنيد. اين ماهي خوشمزه را كنار يك كته زعفراني يا سبزي پلو ميل كنيد. نوش‌جان!

نكات كليدي در تهيه ماهي قزل آلا در ماهيتابه

  • نكته مهم سرخ كردن ماهي اين است كه ابتدا سمت پوست و بعد گوشت را سرخ كنيد.
  • مي‌توانيد در فر يا سولاردم نيز اين ماهي را قرار دهيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذاهاي لذيذ كباب توري خوشمزه و مخصوص را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.