چوروس يك شيريني خوشمزه با اصالت اسپانيايي است كه براي صبحانه و يا عصرانه تهيه ميشود.
شيريني باميه با شكلات كه در اسپانيا به آن چوروس گفته ميشود، تقريبا مشابه باميه است، ولي با اين تفاوت كه بهجاي فرو بردن در شربت، در شكر و دارچين غلطانده ميشود و آن را با شكلات ذوب شده سرو ميكنند. امروز در مجله دلتا طرز تهيه چوروس با سس شكلاتي را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه شيريني باميه با شكلات
- آرد يك پيمانه
- آب يك پيمانه
- كره ۸۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- شكر يك قاشق غذاخوري
- وانيل ۱/۴ قاشق چايخوري
- شكر و دارچين به مقدار لازم
- شكلات ذوب شده به مقدار لازم
طرز تهيه شيريني چوروس با سس شكلاتي
مرحله اول : داغ زدن خمير
داخل يك قابلمه يا تابه با حجم مناسب آب و كره و شكر را ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا اطراف ظرف شروع به حباب زدن كند. وقتي به اين مرحله رسيد، به يكباره آرد را اضافه كنيد و تند هم بزنيد تا مانند خمير جمع شود سپس به مدت ۴ دقيقه خمير را خوب باز و بسته كنيد تا خمير به اصطلاح داغ زده شود حتما در اين مرحله زير حرارت ملايم باشد.
مرحله دوم : افزودن تخم مرغ
خمير را بعداز داغ زدن داخل يك كاسه قرار دهيد و اجازه دهيد خمير ولرم شود سپس تخم مرغها را داخل يك كاسه شكسته و با چنگال يا همزن دستي بزنيد تا از لختگي خارج شود سپس طي سه مرحله به مواد آردي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد، مرحله بعدي تخم مرغ را اضافه كنيد با افزودن تخم مرغ آخر وانيل را اضافه كنيد.
مرحله سوم : سرخ كردن خمير روش اول
خمير بهدستآمده بايد چسبنده و كشدار باشد. داخل قيف، ماسوره را قرار دهيد سپس خمير را داخل قيف بريريد و يك قيچي چرب شده را كنار دست خود قرار دهيد. داخل يك شيرجوش مقداري روغن ريخته تا داغ شود. خمير را به طول ۱۰ سانت ماسوره زده و با قيچي چرب ببريد و اجازه دهيد تا داخل روغن داغ سرخ شود و به رنگ قهوه و برشته دربياد.
مرحله چهارم : سرخ كردن خمير روش دوم
شما ميتوانيد خمير را به طول ۱۰ سانت داخل يك سيني ماسوره بزنيد و سيني را به مدت ۲۰ الي ۳۰ دقيقه داخل فريزر قرار دهيد تا خودش را بگيرد اين عمل به تردي شيريني چوروس بيشتر كمك ميكند سپس خمير را داخل روغن داغ سرخ كنيد.
مرحله آخر تهيه شيريني باميه با شكلات
در انتها داخل يك كاسه مقداري شكر و دارچين ريخته سپس چوروسهاي داغ را داخل شكر و دارچين بغلطانيد و به همراه سس شكلاتي سرو كنيد. شيريني باميه با شكلات لذيذ شما آماده است. نوشجان!
نكات كليدي در تهيه شيريني چوروس
- ميتوانيد از هركدام از روشهاي فوق براي تهيه چوروس استفاده كنيد، ولي روش دوم متداولتر است.
- حتما روغن بايد داغ باشد و حرارت در طول پخت ملايم باشد تا كاملا چوروسها مغز پخت شوند.
- بعد از پخت شيريني آنها را روي دستمال روغنگير قرار دهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذاهاي لذيذ كلوچه مرغ پنيري ساده، خوشمزه را مطالعه كنيد.