• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

مرغ شكم پر خانگي، خوشمزه و حرفه‌اي

۱۱ بازديد

مرغ شكم پر يكي از غذاهاي پرطرفدار در جهان است. اين غذاي خوشمزه را با روش‌ها و مواد متفاوتي مي‌توان طبخ كرد، در اين آموزش يكي از كامل‌ترين دستورهاي طبخ مرغ شكم پر را آماده كرده‌ايم.

مرغ شكم پر با سبزي

با مقدار موادي كه در اين دستور آشپزي قرار گرفته است مي توانيد براي ۴ نفر مرغ شكم پر با سبزي تهيه كنيد. در صورتي‌كه مي‌خواهيد مقدار كمتر يا بيشتري مرغ شكم پر تهيه كنيد كافي است مقدار مواد را ضرب يا تقسيم كنيد. با آموزش طرز تهيه مرغ شكم پر با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم مرغ شكم پر

  • مرغ متوسط يك عدد
  • پياز متوسط ۲ عدد
  • كره ۵۰ گرم
  • سير ۴ حبه
  • هويج ۲ عدد
  • جعفري ۲۵ گرم
  • گشنيز ۲۵ گرم
  • نعناع و پونه ۲۵ گرم
  • سيب زميني ۲ عدد
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوري
  • زرشك يك قاشق غذاخوري
  • زعفران دم كرده يك قاشق غذاخوري
  • رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
  • مغز گردوي خرد شده ۴ قاشق غذاخوري
  • نمك ، فلفل سياه و زردچوبه به اندازه كافي

طرز تهيه مرغ شكم پر با سبزي

مرحله اول

براي تهيه مرغ شكم پر با سبزي ابتدا سبزي‌ها را پاك مي‌كنيد و بشوييد و آبكش كنيد‌. سبزي‌ها را روي تخته آشپزخانه ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد، سپس فر را روشن كنيد و روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد تا گرم شود.

مرحله دوم

پياز را پوست كنيد و نگيني خرد كنيد. سيرها را نيز ريز خرد كنيد. در تابه‌اي كمي روغن بريزيد. ابتدا پياز را تفت دهيد سپس سيرها را هم به آن اضافه كنيد و تفت دهيد. پس از آن‌كه سيرها و پياز طلايي شدند كمي ادويه اضافه كنيد، سپس سبزيجات خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد.

مرحله سوم

پس سرخ شدن سبزيجات، زرشك را به آن اضافه كنيد و مواد را تفت دهيد. مغز گردو‌ها را با چاقو خرد كنيد و به همراه زعفران دم كرده به  مواد اضافه كنيد. در آخر رب گوجه فرنگي و رب انار را نيز به مواد بيافزاييد. مواد را تفت دهيد تا بوي خامي آن از بين برود. تابه را از روي حرارت كنار بگذاريد.

مرحله چهارم

سيب زميني‌ و هويج را خلالي خرد كنيد و كنار بگذاريد. مرغ را تميز كنيد و مواد آماده شده در تابه را داخل شكم مرغ بريزيد. با نخ و سوزن تميز شكم مرغ را با فاصله‌هاي كم بدوزيد.

مرحله پنجم

سطح مرغ را با قلم‌مو به كره آغشته كنيد. هويج و سيب زميني‌هاي خرد شده در سيني بچينيد. مرغ را روي آن‌ها قرار دهيد تا زير مرغ پر شود و به مدت ۹۰ الي ۱۲۰ دقيقه در فر اجازه دهيد تا كاملا مرغ پخته و سوخاري شود. پس از آماده شدن مرغ را از فر خارج كنيد و نخ‌هاي داخل شكم مرغ را دور بريزيد. غذاي لذيذ شما آماده است. با سس كچاپ نوش جان كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي بيشتر با يك غذاي مجلسي و خوشمزه  سوفله بادمجان، غذايي متفاوت و خوشمزه را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.