• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

مسقطي كاراملي، دسر دلچسب و محبوب شيرازي

۱۴ بازديد

مسقطي به دليل انرژي زيادي كه دارد براي وعده عصرانه بسيار مناسب است و براي تقويت سيستم ايمني بدن و تقويت حافظه نيز مفيد است.

مسقطي كاراملي

مسقطي كاراملي يكي از انواع مسقطي‌ها است كه به دليل كاراملي كردن شكر به اين نام شهرت گرفته است اما تاريخچه مسقطي به دو قرن پيش بر‌مي‌گردد و در واقع نوعي حلوا به حساب مي‌آيد ولي فرآيند پخت دو مرحله‌اي دارد. يعني يكبار پخته مي‌شود سپس ادامه پخت و شكل گرفتن آن در يخچال ادامه پيدا مي‌كند. امروز در مجله دلتا مسقطي كاراملي بازاري شفاف و كشدار با نشاسته را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه مسقطي كاراملي

  • نشاسته يك پيمانه
  • آب ۶ پيمانه
  • شكر ۳ پيمانه
  • گلاب يك پيمانه
  • زعفران دم كرده غليظ مقداري
  • پودر هل يك قاشق چاي‌خوري
  • كره ۲۵ گرم

طرز تهيه مسقطي كاراملي بازاري شفاف و كشدار

مرحله اول: آماده سازي نشاسته

براي تهيه مسقطي كاراملي بايد از نشاسته گل استفاده كنيد دقت كنيد بهتر است از نشاسته تازه استفاده كنيد تا بوي ترشي به مسقطي ندهد و براي تست مي توانيد با كمي آب مخلوط كنيد سپس آب آن را دور بريزيد ولي اگر از نشاسته تازه استفاده مي‌كنيد آن را با ۶ پيمانه آب سرد مخلوط كنيد و كنار بگذاريد تا نشاسته حل شود.

مرحله دوم: كاراملي كردن شكر

حالا ۳ پيمانه شكر را (مي‌توانيد به دلخواه تا ۳.۵ پيمانه نيز بريزيد) داخل قابلمه ريخته و روي حرارت قرار دهيد و كمي هم بزنيد بگذاريد شكر خودش كم كم شروع به ذوب شدن كند ولي حواستان باشد كه نسوزد درحدي كه دانه‌هاي شكر قهوه‌اي شوند كافي است.

مرحله سوم: پخت مسقطي كاراملي

حالا مخلوط نشاسته را به شكر اضافه كنيد و هم بزنيد در اين مرحله شكر كم كم سفت شده اصلا نگران نباشيد چون بعد از ۱۰ دقيقه كم كم شل مي‌شود پس به هم زدن ادامه دهيد تا بوي خامي نشاسته از بين برود و بعد گلاب را با كمي زعفران مخلوط و به همراه هل اضافه كنيد.

مرحله چهارم: تهيه مسقطي كاراملي

حالا كره را اضافه كنيد و بگذاريد روي حرارت كم به مدت نيم ساعت تا مسقطي كاملا پخته و غليظ شوند و وقتي به غلظت كافي رسيد از روي حرارت برداريد و كمي كه خنك شد، يك ظرف را چرب كنيد و نايلون بكشيد و مسقطي كاراملي را داخل قالب بريزيد و ظرف را براي ۳ الي ۴ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيريد سپس به شكل دلخواه برش بزنيد و سرو كنيد. نوش جان!

نكات كليدي در تهيه مسقطي كاراملي با نشاسته

  • بايد بگذاريد خيلي با حرارت آرام پخته و غليظ شود و اصلا نبايد براي برداشتن آن عجله كنيد وگرنه بوي خامي نشاسته باقي مي‌ماند.
  • در مرحله آخر به دلخواه از مغزيجات نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.
  • براي تزئين مي‌توانيد از گردو يا پودر نارگيل استفاده كنيد.
  • اگر هل دوست نداريد مي‌توانيد از كمي اسانس وانيل استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه كيك گلابي و دارچين را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.