• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كيك گلابي و دارچين

۱۰ بازديد

كيك گلابي بسيار بافت نرم و لطيفي دارد و مي‌توانيد براي تزئين از پرك بادام استفاده كنيد.

كيك گلابي

كيك گلابي از دسته كيك‌هاي خوشمزه و محبوب در سراسر دنيا است كه با دارچين عطر و طعم بسيار دلچسبي دارد و مي‌توانيد براي دورهمي يا عصرانه اين كيك خوشمزه را تهيه كنيد شما مي‌توانيد حتي اگر در فصل گلابي نيستيد از كمپوت استفاده كنيد. امروز در مجله دلتا با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كيك گلابي با دارچين

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شكر يك پيمانه
  • روغن مايع ۱/۴ پيمانه
  • شير ۱/۴ پيمانه
  • ماست ۱/۲ پيمانه
  • آرد ۱.۵ پيمانه
  • گلابي ۲ عدد
  • پودر دارچين يك قاشق غذا‌خوري
  • بيكينگ پودر يك قاشق چاي‌خوري
  • پودر قند يك قاشق غذا‌خوري
  • وانيل ۱/۴ قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه كيك گلابي و دارچين ساده با ماست

مرحله اول: آماده سازي

آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كنيد و سه بار الك كرده تا سبك شود. همه مواد اوليه را داخل دماي محيط قرار دهيد تا هم دما شوند. فر را با دماي ۱۸۰ روشن كنيد تا گرم شود.

مرحله دوم: آماده سازي گلابي

گلابي‌ها را به صورت ورقه خرد كنيد و داخل يك كاسه با دارچين و پودر قند بغلطانيد و بگذاريد در اين مواد بماند.

مرحله سوم: هم زدن تخم مرغ

تخم مرغ ها را داخل كاسه شكسته و به همراه شكر و وانيل با دور تند همزن برقي بزنيد تا كرم رنگ و حجيم شود سپس در ادامه روغن مايع و شير و ماست را اضافه كنيد و به ترتيب با افزودن هر كدام ۱ دقيقه هم بزنيد تا يكدست شوند.

مرحله چهارم: تهيه مايه

مخلوط آرد را به تدريج به مواد فوق اضافه كنيد و با ليسك هم بزنيد تا مواد به خوبي مخلوط شوند سپس داخل يك قالب گرد به قطر ۲۳ سانت بريزيد و روي مايه كيك دارچيني را قرار دهيد.

مرحله پنجم: پخت كيك گلابي با ماست

قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهيد و دما را روي ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقيقه بگذاريد تا زماني كه خلال دندان را داخل كيك بزنيد تميز خارج شود سپس از قالب جدا كنيد و به دلخواه تزئين كنيد. نوش جان

نكات كليدي

  • مي‌توانيد گلابي‌هاي ورقه شده را در خود كيك بريزيد يا نيمي از مواد كيك را ريخته و گلابي ورقه‌اي روي آن قرار دهيد.
  • براي فرهاي برقي و توستر ۲۰ درجه دما كمتر تنظيم شود.
  • مي‌توانيد در قالب لوف يا گرد تهيه كنيد.
  • مقدار شيريني اين كيك با شكر گفته شده مناسب است اگر كم شيرين تمايل داريد مي‌توانيد مقدار شكر را كمتر بريزيد.
  • مي‌توانيد براي اينكه گلابي‌ها سياه نشوند ابتدا كمي آب ليموترش روي گلابي با كمك قلمو بزنيد.
  • به‌جاي وانيل مي توانيد از رنده پوست ليمو استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كيك شكلاتي تابه‌اي، سريع و آسان را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.