مرغ بريان يك غذاي خوشمزه و لذيذ است كه بدون فر هم ميتوان آن را آماده كرد.
مرغ بريان يكي از غذاهاي بسيار خوشمزه و لذيذ است كه به سادگي آماده ميشود. مرغ بريان را هم در فر و هم بدون فر ميتوان آماده كرد. براي آشنايي با طرز تهيه مرغ بريان خانگي بدون فر، با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه مرغ بريان :
- مرغ: يك عدد
- پياز: يك عدد
- فلفل دلمه اي: يك عدد
- سيب زميني به ميزان لازم
- پوره گوجه فرنگي: نصف ليوان
- پودر سير: ۲ قاشق مرباخوري
- آبليمو: ۵ قاشق غذاخوري
- كره به ميزان لازم
- زعفران دم كرده به ميزان لازم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- ادويه دلخواه به ميزان لازم
طرز تهيه مرغ بريان :
مرغ درسته را خوب بشوييد ولي پوست آن را جدا نكنيد. سپس روي سطح مرغ و داخل آن كره بماليد.
زعفران دم كرده، آبليمو، نمك، فلفل و ادويه هاي دلخواه را با هم مخلوط كرده و با قلم مو به همه قسمتهاي مرغ بماليد تا كاملاً مزه دار شود.
پياز و فلفل دلمه اي را خرد كرده و در شكم مرغ بگذاريد. سپس آن را در ظرف دربسته گذاشته و به مدت ۸ تا۱۱ ساعت در يخچال بگذاريد.
كف قابلمه اي را با فويل بپوشانيد. روي فويل مقدار زيادي نمك بريزيد و آن را صاف كنيد.
مرغ را از يخچال بيرون آورده و مواد داخل شكم را خارج كنيد. پاهاي مرغ را با نخ به يكديگر ببنديد و آن را در فويل بپيچيد.
چند عدد سيب زميني را خوب بشوييد و با پوست در فويل بپيچيد.
مرغ و سيب زميني ها را در قابلمه روي نمك بگذاريد و مقداري نمك هم روي آن ها بريزيد.
روي قابلمه دمكني بگذاريد و مرغ را ۱۵ دقيقه با حرارت بالا و بعد به مدت يك و نيم تا ۲ ساعت با حرارت متوسط بپزيد.
پس از پخت فويل را برداريد. مقداري كره آب شده، زعفران دم كرده و آبليمو را با هم مخلوط كرده و روي مرغ بماليد.
مواد داخل شكم مرغ را كه قبلاً بيرون آورديد، سرخ كرده و با مقداري زعفران، آبليمو، كره و پوره گوجه فرنگي مخلوط كنيد و به عنوان سس روي مرغ بريزيد.