• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

جوجه كباب مكزيكي تند و خوشمزه

۱۰ بازديد

جوجه كباب مكزيكي يكي از خوشمزه‌ترين جوجه كباب‌ها در سراسر دنيا است كه طعم و مزه بسيار خوبي دارد و مي‌توانيد در مزه و طعم‌هاي جوجه كباب خود تنوع ايجاد كنيد.

جوجه كباب مكزيكي

جوجه كباب مكزيكي مانند ديگر غذاهاي مكزيكي پر ادويه و تند و تيز است. شما مي‌توانيد جوجه كباب را داخل فر يا ماكروفر و به روي ذغال تهيه كنيد. شما مي‌توانيد كمي سس سالسا نيز به جوجه كباب مي‌توانيد اضافه كنيد و به‌دلخواه از فيله سينه و بدون استخوان و يا با استخوان اين غذا را تهيه كنيد. امروز در مجله دلتا جوجه كباب مكزيكي تند را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه جوجه كباب مكزيكي

  • سينه مرغ يك عدد
  • پياز ۲ عدد
  • سير ۶ حبه
  • فلفل دلمه يك عدد
  • كره ۵۰ گرم
  • زنجبيل نوك قاشق چاي‌خوري
  • ادويه كاري ۱/۴ قاشق چاي‌خوري
  • تخم گشنيز يك قاشق چاي‌خوري
  • زيره سبز يك قاشق چاي‌خوري
  • پاپريكا يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك، فلفل سياه، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهيه جوجه كباب مكزيكي تند

مرحله اول: آماده سازي مرغ

ابتدا سينه مرغ را با استخوان و يا بدون استخوان به قطعات مناسب خرد كنيد و خوب بشوييد و داخل آبكش قرار دهيد تا كاملا خشك شود.

مرحله دوم: مرينت كردن

پيازها را پوست بگيريد و به صورت خلالي ريز خرد كنيد. سيرها را نيز پوست گرفته و به همراه مرغ‌ها خرد شده داخل يك ظرف بريزيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد.

مرحله سوم: استراحت كردن

تمام ادويه‌ها را به‌همراه فلفل دلمه خرد شده و كره ذوب شده و نمك اضافه كنيد و خوب مواد را ماساژ دهيد سپس روي ظرف سلفون كشيده و براي چند ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار شود.

مرحله چهارم: تهيه جوجه كباب مكزيكي

وقتي مرغ‌ها مزه‌دار شدند پياز و سير و فلفل دلمه را از مرغ‌ها تكه شده جدا كنيد و به سيخ بكشيد و روي زغال داغ كباب كنيد و يا مي‌توانيد به سيخ چوبي بزنيد و داخل تابه گريل و روي گاز اين جوجه كباب را تهيه كنيد و يا مي‌توانيد كف سيني فر را كمي چرب كنيد و مرغ‌ها سيخ زده و داخل فر با دماي ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقيقه قرار دهيد تا پخته شود و در انتها روي فر را روشن كنيد تا سطح جوجه برشته و طلايي شود سپس به همراه نان و يا برنج ميل كنيد. نوش جان!

نكات كليدي در تهيه جوجه كباب مكزيكي

  • مي‌توانيد به جاي كره از روغن زيتون استفاده كنيد.
  • براي نرمي بيشتر جوجه كباب‌ها مي‌توانيد يك پيمانه ماست به مواد مرينت اضافه كنيد.
  • اگر طعم و مزه سير را دوست نداريد مي‌توانيد از پودر سير استفاده كنيد.
  • افزودن فلفل قرمز به ذائقه شما بستگي دارد مي‌توانيد كم يا زياد بريزيد.
  • مي‌توانيد كمي سس كچاب تند قرمز نيز به مواد فوق اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب جوجه چيني خانگي خوشمزه را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.