• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت تره فرنگي با گوشت، با طعمي به ياد ماندني

۸ بازديد

تره فرنگي به خاطر خواص خوبي كه دارد از زمان رومي‌ها و يوناني‌ها استفاده مي‌شده، زيرا هضم بسيار راحتي دارد و خواب شبانه را بهبود مي‌بخشد و داراي آهن و كلسيم و منيزيم است و براي مبارزه با عفونت‌ها بسيار مفيد است.

خورشت تره فرنگي

خورشت تره فرنگي يكي از انواع خورشت‌ها است كه با تره فرنگي تهيه مي‌شود و اين خورشت را مي‌توانيد همانند ديگر خورشت‌ها با گوشت يا مرغ نيز تهيه كنيد و بسيار خوشمزه است. مزه تره فرنگي بين پياز و سير است و مي‌توانيد انواع خورشت‌ها و سوپ‌ها را با آن تهيه كنيد. امروز در مجله دلتا خورشت تره فرنگي با گوشت و نعناع را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه خورشت خوشمزه

  • گوشت خورشتي ۳۵۰ گرم
  • تره فرنگي ۲ عدد
  • جعفري سرخ شده ۱۵۰ گرم
  • نعناع خشك ۲ قاشق غذا‌خوري
  • پياز يك عدد
  • آب‌غوره يا آبليمو يا ليمو عماني به مقدار لازم
  • رب يك قاشق سوپ‌خوري
  • نمك، فلفل سياه، زردچوبه، دارچين، ادويه كاري به مقدار لازم

طرز تهيه خورشت تره فرنگي با گوشت و نعناع

مرحله اول: آماده سازي جعفري و نعناع

ابتدا جعفري را پاك كنيد و مانند قورمه سبزي ريز خرد كنيد سپس داخل روغن با حرارت متوسط تفت دهيد تا سرخ شود. در انتها نعناع خشك را نيز به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد سپس از روي حرارت برداريد.

مرحله دوم: آماده سازي تره فرنگي

تره فرنگي‌ها را بشوييد و به صورت حلقه يك سانتي برش بزنيد سپس داخل كمي روغن تفت دهيد و در انتها به مخلوط جعفري و نعناع فوق را اضافه كنيد و بگذاريد تا باقي مراحل را انجام دهيد.

مرحله سوم: تفت دادن پياز و گوشت

پياز را نگيني ريز خرد كنيد و داخل تابه به‌همراه كمي روغن و زردچوبه تفت دهيد تا سبك شود. گوشت را اضافه كنيد و ادويه‌ها را بريزيد و كمي گوشت را سرخ كنيد سپس رب را اضافه كرده و تفت دهيد تا بوي خامي رب از بين برود سپس مخلوط جعفري و تره فرنگي را افزوده و كمي تفت دهيد و بعد كمي آب روي مواد بريزيد.

مرحله چهارم: پخت خورشت تره فرنگي

در ادامه بگذاريد تا گوشت كاملا پخته و نرم شود در نيم ساعت انتهاي پخت، ليموعماني‌ها را از قبل به دو نيم كنيد و هسته ليمو را خارج كنيد سپس داخل آب ولرم قرار دهيد تا تلخي آن از بين برود و به خورشت به همراه كمي نمك اضافه كنيد و بعد از جا افتادن خورشت به همراه پلو ميل كنيد. نوش جان!

نكات كليدي

  • مي‌توانيد از آب ليموترش يا آب‌غوره يا رب ليمو نيز استفاده كنيد.
  • مي‌توانيد از نعناع تازه نيز استفاده كنيد.
  • به‌جاي گوشت از مرغ نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.
  • اگر در منزل ادويه خورشتي در دسترس داريد مي‌توانيد اضافه كنيد.
  • مي‌توانيد گوشت رو حذف كنيد و لوبيا چيتي يا پنير كورد يا توفو سرخ شده بريزيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پلو برياني هندي؛ غذايي لذيذ را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.