• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت آلو سياه با مرغ زعفراني

۶ بازديد

آلو سياه به دليل فيبر بالا و آب زيادي كه در خود دارد براي تهيه خورشت بسيار مناسب است، همچنين سرشار از آنتي اكسيدان است و براي كاهش فشار خون نيز مناسب است.

خورشت مرغ و آلو

خورشت آلو سياه يكي از انواع خورشت‌هاي ايراني است. همان‌طور كه از نام اين خورشت مشخص است از آلو سياه براي تهيه آن استفاده شده است، اين خورشت طعم و مزه ملس و بسيار خوبي دارد و با مرغ تهيه مي‌شود. آلو‌ها انواع مختلفي دارند و در رنگ‌ها و مزه‌هاي مختلفي هستند كه آلو سياه يكي ازبهترين آن‌ها است. امروز در مجله دلتا طرز تهيه خورشت آلو سياه با مرغ زعفراني مجلسي با رب گوجه و انار را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه خورشت آلو سياه

  • سينه مرغ ۲ عدد
  • پياز ۲ عدد
  • آلو سياه ۱۰ الي ۱۵ عدد
  • پياز سرخ شده ۱/۲ پيمانه
  • رب گوجه يك قاشق غذا‌خوري
  • رب انار يك قاشق غذا‌خوري
  • زعفران دم كرده غليظ به مقدار لازم
  • برگ بو ۲ عدد
  • نمك، فلفل سياه، زنجبيل، ادويه كاري، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه خورشت آلو سياه با مرغ مجلسي

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا بايد مرغ را نيم پز كنيد سپس در سس مخصوص قرار دهيم. براي شروع يك پياز را پوست گرفته و ۴ قاچ كنيد سپس سينه مرغ را به‌همراه نمك و فلفل سياه و برگ‌بو و كمي زعفران و زردچوبه داخل قابلمه ريخته و روي آن آب بريزيد و بگذاريد تا سينه مرغ پخته و نرم شود سپس از آب مرغ جدا كنيد و آب مرغ را صاف كنيد.

مرحله دوم: پخت آلو سياه

آلو سياه‌ها را از قبل شسته و با كمي آب به مدت يك ساعت خيس كنيد سپس آبكش كرده و با كمي كره و روغن تفت دهيد. كمي پياز سرخ شده را اضافه كنيد و يك ليوان از آب مرغ مرحله قبل كه صاف كرديد را اضافه كنيد. درب تابه را قرار دهيد و بگذاريد با حرارت كم آلوها پخته شوند.

مرحله سوم: تفت دادن رب

حالا داخل يك تابه كوچك كمي كره ريخته و رب را به همراه تمام ادويه‌ها و زعفران تفت دهيد تا خوش رنگ شود. رب انار را نيز اضافه كنيد و بعد اين مخلوط رب‌ها را به تابه آلوها اضافه كنيد و هم بزنيد تا باز شود.

مرحله چهارم: تهيه خورشت آلو سياه

حالا مرغ‌هاي پخته شده را به همراه كمي پياز داغ به تابه اضافه كنيد هر چقدر پياز داغ بيشتر باشد طعم و مزه بهتري دارد.  يك ليوان آب‌جوش اضافه كنيد و درب تابه را گذاشته و بگذاريد با حرارت كم خورشت كم كم جا افتاده شود سپس به همراه پلو سرو كنيد. نوش جان!

نكات كليدي در تهيه خورشت آلو سياه با مرغ

  • طعم و مزه اين خورشت ترش است اگر دوست داريم ملس باشد در انتها كمي شكر اضافه كنيد و با ذائقه خود اندازه كنيد.
  • برگ‌بو باعث گرفتن بوي زهم مرغ مي‌شود.
  • مي‌توانيد باقي‌مانده آب مرغ را نگه داريد و با آن استاك مرغ يا سوپ تهيه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب خورشت لوبيا چيتي ساده و خوشمزه را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.