• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

شيريني رول دارچيني، پرانرژي و ساده

۹ بازديد

سعي كنيد دارچين را در غذاها يا شيرين هاي خود استفاده كنيد زيرا خواص زيادي از جمله سلامت قلب، بهبود گردش خون دارد و براي تسكين دردهاي عضلاني نيز بسيار مفيد است.

نان دارچيني

شيريني رول دارچيني يا نان رول دارچيني يكي از خوشمزه‌ترين شيريني مي‌باشد. اين شيريني خوشمزه بسيار مقوي بوده و مناسب ميان وعده كودكان مي‌باشد. امروز در مجله دلتا طرز تهيه شيريني رول دارچيني يا نان دارچيني را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه شيريني رول دارچيني

  • آب ولرم ۱/۴ پيمانه
  • خمير مايه فوري يك قاشق غذا‌خوري
  • شكر ۱ قاشق غذا‌خوري
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • كره ۹۰ گرم
  • وانيل ۱/۴ قاشق چاي‌خوري
  • شكر ۱/۲ پيمانه براي داخل خمير
  • آرد سفيد ۳.۵ الي ۴ پيمانه
  • شير ۳/۴ پيمانه

مواد لازم براي تهيه مواد مياني شيريني رول دارچيني

  • شكر قهوه اي يك پيمانه
  • دارچين ۲ قاشق غذا‌خوري
  • كره ۶۰ گرم

طرز تهيه شيريني رول دارچيني

مرحله اول : عمل آوري خمير مايه

ابتدا ۱/۴ پيمانه آب را داخل ظرفي ريخته و خمير مايه و يك قاشق غذا‌خوري شكر را اضافه كرده و هم بزنيد درب ظرف را بگذاريد تا ۱۰ دقيقه خمير عمل بيايد. (آب بايد دماي ۵۵ درجه داشته باشد يعني اگر دست را داخل آب فرو كنيد گرماش را احساس كنيد ولي نسوزد).

مرحله دوم : ورز دادن خمير

كره را از قبل در دماي محيط گذاشته تا نرم شود سپس داخل كاسه ريخته و به آن تخم مرغ و شكر و شير و وانيل را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم پس از اين‌كه خمير مايه عمل آمد آن را اضافه كرده و شروع به اضافه كردن آرد مي‌كنيم. آرد را طي چند مرحله اضافه كنيد و با قاشق چوبي هم بزنيد تا خمير جمع شود ميزان اضافه كردن آرد به جنسش بستگي دارد ممكن است كمي بيشتر يا كمتر از ميزان گفته شده در دستور آرد بخواهد. وقتي خمير جمع شد آن را روي سطح كار بياوريد و ۱۰ دقيقه ورز دهيد، سپس داخل كاسه چرب شده به‌مدت ۲ ساعت قرار دهيد تا خمير حجيم شود.

مرحله سوم : تهيه مواد مياني

شكر قهوه اي را با دارچين مخلوط كنيد و كنار گذاشته. كره را ذوب كنيد و كنار بگذاريد.

مرحله چهارم : پيچيدن شيريني رولي دارچيني

وقتي خمير حجم گرفت پف آن را با مشت بگيرد و روي سطح كار به صورت مستطيل باز كنيد( به ابعاد ۶۰*۴۰) سپس كره ذوب شده خنك را روي خمير بماليد سپس از مخلوط شكر و دارچين روي شيريني بپاشيد و شروع به رول كردن خمير كنيد سپس با چاقو نوك تيز به ۱۲ قسمت تقسيم كنيد.

مرحله پنجم : پخت شيريني رولي دارچيني

كف ظرف ۳۰*۲۰ را چرب كرده و رول هاي دارچيني را داخلش قرار دهيد سپس روي شيريني ها را پوشانده و مدت ۱ ساعت ديگر زمان مي دهيم تا حجيم شود. سپس در فر از قبل گرم شده بمدت ۲۵ دقيقه در دماي ۱۹۰ درجه سانتي گراد قرار داده تا نان‌ها پخته شوند و پس از سرد شدن به دل‌خواه روي شيريني رول دارچيني را تزئين كنيد. نوش جان!

نكات كليدي در تهيه شيريني رول دارچيني

  • براي حفظ لطافت خمير از يك ظرف آب داخل فر استفاده كنيد تا نان خشك نشود.
  • شكر سفيد را مي توانيد جايگزين شكر قهوه اي كنيد.
  • به‌جاي كره مي توانيد از مارگارين استفاده كنيد.
  • استفاده از قاشق چوبي باعث افزايش كيفيت خمير مي شود.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه تارت كيك شكلاتي ساده و خوشمزه بدون خامه را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.