• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه خاگينه قاشقي خوشمزه و پفي با ماست

۶ بازديد

خاگينه‌ها خيلي سريع آماده مي‌شوند و مي‌توانند گزينه مناسبي براي عصرانه يا صبحانه باشند. اين غذاي مقوي را مي‌توانيد براي كودكان خود تهيه كنيد.

خاگينه قاشقي

خاگينه قاشقي يكي از روش‌هاي تهيه خاگينه در منزل است. خاگينه دسر سنتي ايراني است كه بسيار پرطرفدار است كه بيشتر در آذربايجان و تبريز تهيه مي‌شود. اين دسر خوشمزه بسيار مقوي است و احساس سيري طولاني‌مدتي به آدم دست مي‌دهد. امروز در مجله دلتا خاگينه قاشقي مجلسي و پفي با ماست را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه خاگينه قاشقي

  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • ماست ۲.۵ قاشق غذاخوري
  • آرد ۳ قاشق غذاخوري
  • بيكينگ‌پودر ۱/۲ قاشق غذاخوري
  • زعفران دم‌كرده غليظ يك قاشق غذاخوري
  • وانيل نوك قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي تهيه شربت خاگينه قاشقي

  • شكر يك پيمانه
  • آب ۱/۲ پيمانه
  • گلاب يك قاشق غذاخوري
  • زعفران يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه خاگينه قاشقي پفي با ماست

مرحله اول: هم زدن تخم‌مرغ

تخم‌مرغ‌ها را داخل كاسه ريخته و با وانيل و با همزن دستي بزنيد تا از لختگي خارج شود سپس ماست را اضافه كنيد و هم بزنيد.

مرحله دوم: افزودن آب

آرد و بيكينگ‌پودر را باهم مخلوط‌كنيد و سه بار الك كنيد سپس به همراه زعفران به مواد تخم‌مرغي اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود.

مرحله سوم: سرخ كردن خاگينه

داخل يك تابه كوچك روغن ريخته تا داغ شود سپس با قاشق از مواد خاگينه برداريد و داخل تابه ريخته و اجازه دهيد با شعله آرام سرخ و طلايي شود سپس روي دستمال روغن گير قرار دهيد تا روغن اضافي آن خارج شود به همين ترتيب همه مواد را سرخ‌كنيد.

مرحله چهارم: تهيه شربت

آب و شكر را باهم داخل قابلمه ريخته و بدون هم زدن روي حرارت قرار دهيد تا ذرات شكر حل شود سپس وقتي كمي غليظ شد گلاب و زعفران را افزوده و بعد از چند دقيقه از روي حرارت برداريد.

مرحله پنجم: افزودن شربت به خاگينه قاشقي

خاگينه خنك شده را داخل شيره گرم قرار دهيد و بعد از چند دقيقه روي توري يا آبكش گذاشته تا شيره اضافي آن خارج شود سپس روي آن را با پودر نارگيل يا پسته تزئين كنيد. نوش جان!

نكات كليدي در تهيه خاگينه قاشقي ساده

  • حتماً شعله بايد كم باشد وگرنه زود طلايي مي‌شود و وسط مواد خام باقي مي‌ماند.
  • اضافه شيره را حتما بگيريد تا خاگينه خمير نشود.
  • اين خاگينه را مي‌توانيد به مدت ۲ روز داخل يخچال نگهداري كنيد.
  • ماست حتما بايد چكيده و غليظ باشد.
  • اين مواد حدود ۲۵ عدد خاگينه به شما مي‌دهد.
  • مواد خاگينه را از فاصله نزديك به قابلمه داخلش بريزيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب شيريني رول دارچيني، پرانرژي و ساده را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.