زرشك براي درمان انواع عفونتها و التهابها مناسب است و كمك به دستگاه گوارش بدن ميكند.
مرغ با سس زرشك يكي از انواع خورشتها است كه ميتوانيد با مرغ تهيه كنيد. شما براي تهيه اين مرغ ميتوانيد از فيله مرغ يا ران و سينه استفاده كنيد طعم و مزه اين خورشت بينظير است نهترش و نه شيرين است و مزه ملسي دارد و براي تنوع غذايي در تهيه انواع مرغها بسيار خوشمزه و ايده بسيار نابي است.شما ميتوانيد بهدلخواه از زرشك تازه يا زرشك خشكشده در تهيه اين غذاي ناب استفاده كنيد. امروز در مجله دلتا مرغ با سس زرشك مخصوص با رب انار و آلو را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.
مواد لازم براي تهيه مرغ با سس زرشك
- فيله مرغ ۴ عدد
- زرشك ۱/۲ پيمانه
- گوجه ۳ عدد
- پياز يك عدد
- آلوبخارا ۶ عدد
- رب انار ملس يك قاشق غذاخوري
- شكر يك قاشق غذاخوري
- آب مرغ يا استاك مرغ يك عدد
- زعفران به مقدار لازم
- نمك، فلفل سياه، پاپريكا به مقدار لازم
طرز تهيه مرغ با سس زرشك با رب انار و آلو
مرحله اول: مرينت كردن
ابتدا فيلههاي مرغ را بهاندازه دلخواه برش بزنيد و داخل كاسه ريخته و به آن فلفل سياه و كمي نمك و زعفران اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد تا فيلهها زعفراني شوند.
مرحله دوم: سرخ كردن فيله
حالا داخل تابه كمي روغن و كره ريخته و فيلههاي مرغ را داخل تابه قرار دهيد و با حرارت كم سرخكنيد. در حين پخت كمي زعفران اضافه كنيد و تفت دهيد تا مرغها پخته شوند چون از فيله استفادهشده نيازي به پخت با آب ندارد و همان با حرارت كم سرخ ميشود.
مرحله سوم: تهيه سس زرشك
حالا زرشك را به همراه گوجهفرنگي خردشده و كمي آب داخل غذا ساز بريزيد و بگذاريد تا كاملا ميكس و پوره شوند حالا پياز دستور را داخل تابه خرد كنيد و به همراه كمي روغن و زردچوبه و فلفل سياه تفت دهيد تا سبك شود.
مرحله چهارم: پخت سس زرشك
در ادامه وقتي پياز نرم شد سس زرشك را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد در ادامه آلوها را كه از قبل داخل كمي آب خيس كرديد اضافه كنيد و بعد رب انار و شكر را اضافه كنيد حالا بايد آب مرغ يا ۲ ليوان آب جوش اضافه كنيد و درب قابلمه را بگذاريد تا كمكم سس غليظ شود.
مرحله پنجم: تهيه مرغ با سس زرشك
وقتي سس خوب غليظ و جاافتاده شده و آب اضافي آن تبخير شده فيلههاي مرغها را داخل سس قرار دهيد و بگذاريد تاكمي مزهها به خورد هم بروند سپس از روي حرارت برداشته و با پلو موردنظر سرو كنيد. نوش جان!
نكات كليدي در تهيه مرغ با سس زرشك
- ترش و شيرين بودن اين سس به ذائقه شما بستگي دارد و ميتوانيد مقدار شكر و رب انار را تنظيم كنيد.
- از هر قسمت مرغ ميتوانيد استفاده كنيد اگر ميخواهيد از ران و يا سينه استفاده كنيد قبل از قرار دادن در سس بايد با پياز و ادويه بگذاريد تا پخته شوند.
- در انتها مزه سس را بچشيد و طبقه ذائقه خودتنظيم كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ طرز تهيه ران مرغ كبابي مزهدار شده، خوشمزه در فر را مطالعه كنيد.