آدانا كباب يا قيما كباب يكي از كبابهاي مشهور كشور تركيه است كه به نام يكي از شهرهاي بزرگ تركيه نامگذاري شده است.
آدانا كباب هر چند شبيه به كبابهايي مثل كباب كوبيده و كباب بناب است ولي مانند دونر كباب سرو ميشود. در اين مطلب از مجله دلتا به طرز تهيه اين كباب خوشمزه ميپردازيم.
مواد لازم براي تهيه آدانا كباب
- گوشت چرخ كرده ۶۰۰ گرم
- فلفل دلمهاي قرمز ۲ عدد
- پياز بزرگ ۲ عدد
- روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
- نان پيتا يا نان باگت به تعداد كافي
- نمك و فلفل سياه به اندازه كافي
طرز تهيه آدانا كباب
مرحله اول
ابتدا گوشت چرخ كرده را داخل يك كاسه مناسب بريزيد سپس مقداري نمك و فلفل سياه به آن اضافه كنيد.
مرحله دوم
فلفل دلمهاي و پياز را با رنده درشت رنده كنيد؛ سپس به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد.
مرحله سوم
در صورتي كه ميخواهيد كباب را با منقل درست كنيد بايد به گوشت كباب به مدت ۲ ساعت در يخچال استراحت دهيد تا منسجمتر شود و از سيخ نريزد.
در صورتي هم كه ميخواهيد اين كباب را به صورت كباب تابهاي درست كنيد نياز نيست گوشت كباب را در يخچال قرار دهيد.
مرحله چهارم
پس از كباب كردن آدانا كباب روي منقل يا به صورت كبابتابهاي، مقداري روغن زيتون داخل نان پيتا بريزيد سپس آن را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خيارشور ، گوجه فرنگي ، كاهو ، سيب زميني سرخ كرده و … ) در نان پيتا قرار دهيد و سرو كنيد. كباب خوشمزه شما حاضر است. نوش جان!
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز پخت غذاهاي ايراني طرز تهيه كباب لا پلو، تجربهاي متفاوت را مطالعه كنيد.