رولت گردويي يكي از خوشمزهترين رولتها است و بهترين گزينه براي عصرانه كه بسيار خوشمزه و مقوي است، و طرز تهيه بسيار سادهاي دارد.
رولت گردويي گزينه مناسب براي مهمانيها است. اگر طعم و مزه گردو در شيرينيها را دوست داريد پس حتما عاشق اين رولت خوشمزه خواهيد شد. اين رولت همراه با چاي يا قهوه بسيار دلچسب خواهد شد. امروز در مجله دلتا رولت گردويي را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه رولت گردويي عصرانه
- تخممرغ يك عدد
- آرد سفيد ۲.۵ پيمانه
- ماست سفت شيرين ۱/۲ پيمانه
- كره ۱/۲ پيمانه
- بيكينگپودر ۲.۵ قاشق چايخوري
- شكر ۱/۲ پيمانه
مواد لازم براي تهيه مواد مياني رولت گردويي
- گردو خردشده ۱/۲ پيمانه
- سفيده تخممرغ يك عدد
- دارچين يك قاشق غذاخوري
- هل ساييده شده يك قاشق مرباخوري
- شكر ۱/۲ پيمانه
مواد لازم براي رويه رولت
- زرده تخممرغ يك عدد
- كنجد و سياهدانه به مقدار لازم
طرز تهيه رولت گردويي
مرحله اول: مخلوط كردن ماست
ابتدا كره را ذوب كنيد و بههمراه شكر و تخممرغ و ماست شيرين (حتما ماست بايد شيرين و چكيده باشد اگر چكيده نيست ميتوانيد داخل كيسه ريخته تا آب اضافي آن خارج شود) خوب مواد را هم بزنيد تا يكدست شود.
مرحله دوم: استراحت مواد
در ادامه آرد و بيكينگپودر را باهم مخلوطكنيد و سه بار الك كنيد و بهتدريج به مخلوط فوق اضافه كنيد. خوب مواد را هم بزنيد تا خمير وسط كاسه جمع شود شروع به ورز دادن مواد كنيد و اگر خيلي به دست چسبيد مقداري آرد بزنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد سپس داخل كاسه ريخته و به مدت يك ساعت در دماي محيط بگذاريد تا استراحت كند.
مرحله سوم: تهيه مواد مياني
سفيده تخممرغ را خوب با همزن دستي بزنيد تا از لختگي خارج شود و كنار بگذاريد. داخل يككاسه ديگر گردو خردشده را بههمراه شكر و هل و دارچين ريخته و هم بزنيد.
مرحله چهارم: تهيه رولت گردويي
در ادامه خمير را بعد از يك ساعت روي سطح آرد پاشي شده وردنه بكشيد و به شكلي بيضي بازكنيد و روي خمير را با قلممو سفيده تخممرغ زده و مواد گردويي را بريزيد و خمير را رول كنيد.
مرحله پنجم: پخت رولت گردويي
سطح خمير را به زرده تخممرغ آغشته كنيد، سپس بهدلخواه كنجد و سياهدانه بپاشيد و در فر از قبل گرم شده بهمدت ۳۰ دقيقه در دماي ۱۸۰ درجه قرار دهيد تا پخته شود ميتوانيد در انتها يك دقيقه روي خمير را نيز روشن كنيد تا طلايي شود بعد از پخت لاي يك دستمال نخي قرار دهيد و صبر كنيد تا نرم شود سپس بهدلخواه برش بزنيد. نوش جان!
نكات كليدي در تهيه رولت گردويي
- براي نگهداري رولت گردويي در ظرف دربسته بريزيد.
- براي فر برقي و توستر و سولاردم دما را ۲۰ درجه كمتر تنظيم كنيد.
- با توجه به فرهاي مختلف بعد از ۲۵ دقيقه چك شود.
- ميتوانيد يككاسه آب داخل فر قرار دهيد تا نان رولت نرم شود.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب شيريني رول دارچيني، پرانرژي و ساده را مطالعه كنيد.