• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ساندويچ مرغ سوخاري فست‌فودي خوشمزه با سيب‌زميني

۱۰ بازديد

ساندويچ‌ها هميشه يكي از جذاب‌ترين شام‌ها يا وعده‌هاي غذايي مي‌باشد كه بيشتر سعي مي‌كنيم به‌صورت آماده آن را تهيه كنيم ولي تهيه اين ساندويچ در منزل كار بسيار آسان و سالمي است.

ساندويچ مرغ سوخاري

ساندويچ مرغ سوخاري يكي از انواع ساندويچ‌ها مي‌باشد كه بسيار خوشمزه و براي كساني كه طعم مرغ‌هاي سوخاري را دوست دارند جذاب است. بچه‌ها عاشق فست‌فود و سوخاري‌ها هستند و بهتره ما ياد بگيريم خودمان براي آن‌ها تهيه كنيم. براي تهيه اين ساندويچ ابتدا بايد مرغ را آماده كنيد كه مي‌توانيد از سينه مرغ يا فيله استفاده كنيد. امروز در مجله دلتا ساندويچ مرغ سوخاري فست‌فودي با سيب‌زميني را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه ساندويچ مرغ سوخاري

  • سينه مرغ يك عدد
  • شير يك ليوان
  • سركه سفيد يك قاشق غذا‌خوري
  • آرد سوخاري يك پيمانه
  • آرد سفيد يك پيمانه
  • سيب‌زميني ۲ عدد
  • گوجه و خيارشور و كاهو به مقدار لازم
  • نمك، فلفل سياه، پاپريكا، پودر سير، آويشن به مقدار لازم

طرز تهيه ساندويچ مرغ سوخاري فست‌فودي با سيب‌زميني

مرحله اول: مزه‌دار كردن مرغ

ابتدا سينه مرغ بدون استخوان را به اندازه دلخواه برش بزنيد و داخل يك كاسه بريزيد و به آن شير و سركه و تمام ادويه‌ها را اضافه كنيد و هم بزنيد و روي كاسه را بپوشانيد و براي يك ساعت بگذاريد مرغ داخل يك مخلوط بماند تا مزه‌ها به خورد هم برود.

مرحله دوم: سوخاري كردن مرغ

در ادامه داخل يك بشقاب آرد سفيد و سوخاري و كمي آويشن و پاپريكا و پودر سير و فلفل سياه و كمي نمك بزنيد و هم بزنيد تا مواد مخلوط شوند سپس مرغ‌ها را از يخچال بيرون بياوريد و داخل مخلوط آردها بزنيد و كمي با دست آن را فشار دهيد تا حالت اسپايسي پيدا كند.

مرحله سوم: تهيه مرغ سوخاري

در ادامه داخل يك تابه يا شير‌جوش روغن ريخته و مرغ‌ها را داخل روغن داغ سرخ كنيد تا طلايي شود سپس روي دستمال روغن‌گير قرار داده تا روغن اضافي آن خارج شود در ادامه گوجه و خيارشور و كاهو را نيز خرد كنيد.

مرحله چهارم: تهيه سيب‌زميني

براي تهيه سيب‌زميني آن‌ها را بشوريد و داخل مخلوط آب سرد و كمي يخ قرار دهيد تا نشاسته اضافي آن از بين برود سپس آبكش كنيد و داخل روغن داغ سرخ كنيد و بعد از سرخ كردن روي آن‌ها نمك و كمي پودر سير بزنيد.

مرحله پنجم: تهيه ساندويچ مرغ سوخاري

حالا شما براي تهيه ساندويچ مرغ سوخاري مي‌توانيد از نان پيتا يا نان باگت و يا نان همبرگر به دلخواه استفاده كنيد و مرغ‌هاي سوخاري را داخل نان مورد نظر گذاشته و سيب‌زميني و خيارشور و گوجه و كاهو و انواع سس را اضافه كنيد و سرو كنيد. نوش جان!

نكات كليدي در تهيه ساندويچ مرغ سوخاري با سيب‌زميني

  • اگر از نان پيتا استفاده مي‌كنيد بعد از رول كردن با كمك فويل آن را بپيچانيد.
  • مي‌توانيد به‌دلخواه به‌جاي آرد سوخاري از پودر پانكو استفاده كنيد.
  • شير و سركه باعث از بين بردن بوي زهم مرغ مي‌شود.
  • مي‌توانيد از كمي پنير ورقه‌اي نيز استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پاستا شكم پر، فينگرفود خوشمزه و جذاب را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.