سوپ قارچ علاوهبر طعم بينظيرش، به خاطر وجود قارچ، سرشار از پروتئين و انواع ويتامينها است و يك پيش غذاي عالي به حساب ميآيد.
سوپ قارچ و خامه يكي از انواع سوپهاي مجلسي است كه در ميهمانيها و رستورانهاي خاص سرو ميشود. سوپ قارچ به روشهاي مختلفي درست ميشود. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه سوپ قارچ و خامه را به شما آموزش دهيم. اگر هم به امتحان كردن طعمهاي تازه علاقهمند هستيد، ميتوانيد طرز تهيه چوربا با ماست، سوپ لذيذ تركيهاي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم براي تهيه سوپ قارچ و خامه
- قارچ ۵۰۰ گرم
- پياز ۲ عدد
- خامه ۳۰۰ گرم
- آرد ۲ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- ترهفرنگي خرد شده نصف ليوان
- شير يك ليوان
- كره ۱۰۰ گرم
- آب ۳ ليوان
طرز تهيه سوپ قارچ و خامه
مرحله اول
مرحله دوم
مرحله سوم
منتظر بمانيد تا مواد جوش بخورند سپس خامه را با يك ليوان شير ولرم حل كرده و به مواد در حال پخت اضافه كنيد. بعد از گذشت ۵ دقيقه حرارت را كم كنيد و ۱۵ دقيقه منتظر بمانيد تا سوپ كاملا جا بيفتد. سوپ قارچ و خامه خوشمزه شما آماده است.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب آش گوجه تبريز با طعمي بينظير را مطالعه كنيد.