• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پودينگ انبه، دسري خاص و خوش طعم

۱۴ بازديد

پودينگ انبه يكي از دسرهاي بسيار خوشمزه است كه با انبه تهيه مي‌شود و براي فصل تابستان كه انبه بيشتر يافت مي‌شود بسيار مناسب است. مي‌توانيد با تهيه اين پودينگ جذاب هم از خواص انبه بهره ببريد و هم لذت چشيدن يك طعم خاص را داشته باشيد.

پودينگ انبه

پودينگ‌ها بافت بسيار نرم و لطيفي دارند و در طعم‌ها و مزه‌هاي مختلفي تهيه مي‌شود. اين پودينگ به‌صورت آماده در ماركت ها وجود دارد ولي تهيه آن در خانه هم سالم‌تر و هم لذت‌بخش‌تر است. شما مي‌توانيد اين پودينگ را به همراه ميوه‌هاي ديگر تهيه كنيد و به‌صورت تك نفره آن را سرو كنيد. امروز در مجله دلتا پودينگ انبه با خامه و پودر ژلاتين را به شما آموزش خواهيم داد همراه ما باشيد.

مواد لازم براي تهيه پودينگ انبه

  • انبه ۱۵۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
  • شكر ۳ الي ۴ قاشق غذاخوري
  • پودر ژلاتين يك قاشق مرباخوري
  • آب ۵ قاشق غذاخوري

طرز تهيه پودينگ انبه با خامه و پودر ژلاتين

مرحله اول: بن ماري كردن ژلاتين

ابتدا آب سرد و پودر ژلاتين را در يك كاسه بريزيد، سپس روي بخار غيرمستقيم بخارآب قرار دهيد و بگذاريد تا ذرات ژلاتين حل شود و يا مي‌توانيد براي بن ماري كردن ژلاتين به مدت يك دقيقه باقدرت ۹۰۰ وات در مايكروفر قرار دهيد.

مرحله دوم: افزودن انبه

انبه را از وسط به دونيم كنيد و هسته آن را خارج كرده و پوستش را بگيريد سپس خرد كنيد و داخل غذاساز و يا مخلوط كن ريخته و ژلاتين بن ماري شده را اضافه كنيد و بگذاريد تا چند دقيقه خوب مواد پوره يك‌دست شوند مي‌توانيد از گوشت‌كوب برقي نيز استفاده كنيد.

مرحله سوم: افزودن شكر و خامه

در ادامه شكر و خامه را داخل يك‌كاسه ريخته و با همزن دستي يا قاشق مواد را هم بزنيد تا شكر كاملا حل شود سپس به مخلوط انبه پوره شده اضافه كنيد و چند دقيقه بگذاريد تا مواد هم بخورد و يك‌دست شود.

مرحله چهارم: تهيه پودينگ انبه

حالا دسر ما آماده‌شده از قبل ليوان‌هاي تك نفره را انتخاب كنيد و دسر را داخل آن‌ها بريزيد و به مدت ۳ الي ۴ ساعت در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد سپس براي سرو از يخچال خارج و روي آن را با برش‌هاي انبه و كمي خامه قنادي به‌دلخواه تزئين كنيد. نوش جان!

نكات كليدي در تهيه پودينگ انبه

  • مي‌توانيد داخل يك قالب پلاستيكي يا فلزي را چرب كنيد و به‌صورت ژله آن را سرو كنيد ولي براي اين كار بايد ۲ قاشق غذاخوري ژلاتين بريزيد تا به‌صورت قالبي خارج شود.
  • اگر دوست داريد حالت پودينگ داشته باشد و داخل همان ظرف سرو شود مقدار ژلاتين را طبق دستور بريزيد.
  • اگر دوست داريد پودينگ شما رنگ بيشتري داشته باشد كمي از رنگ خوراكي استفاده كنيد.
  • اگر براي تهيه دسر عجله داريد در فريزر قرار دهيد ولي دقت كنيد، نگذاريد دسر يخ بزند.
  • مي‌توانيد تركيبي از ژله و پودينگ تهيه كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع دسر لذيذ مطلب شير برنج عسلي خوشمزه و مجلسي را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.