همه ما عاشق خوردن ساندويچ هستيم، فرقي ندارد وعده صبحانه باشد يا تنها براي سير كردن گرسنگي شبانه، ساندويچ هميشه به داد ما ميرسد.

همراه مجله دلتا باشيد تا طرز تهيه ساندويچ مرغ با پنير را ياد بگيريد. در ارتباط با اضافه كردن پنير به ساندويچ مرغ بايد بگوييم كه اضافه كردن آن وعده شما را نه تنها خوشمزهتر و پرملاتتر خواهد كرد بلكه ساندويچ مرغ شما را وسوسهانگيزتر نيز ميكند. اين ساندويچ مرغ با پنير هم سريع آماده ميشود و هم بسيار مقوي و خوشمزه است، پس همين حالا دستبهكار شويد و اين وعده خوشمزه را براي امروز تدارك ببينيد.
مواد لازم براي تهيه ساندويچ مرغ با پنير
- نان تست هشت عدد
- كره پاستوريزه يك قاشق غذاخوري
- فيله مرغ ۱۵۰ گرم
- پياز قرمز (متوسط) يك عدد
- فلفل دلمهاي سبز يك عدد
- كلم خرد شده دو يا سه قاشق غذاخوري
- خيارشور دو عدد
- گوجه فرنگي يك عدد
- پنير فتا يا پنير صبحانه دو قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه ساندويچ مرغ با پنير صبحانه
مرحله اول
براي شروع لازم است تا فيله مرغ پخته شود. براي اين كار مرغ را در يك قابلمه روي اجاقگاز قرار دهيد. زردچوبه، فلفل و نمك را روي مرغ بريزيد. سپس، مقداري آب داخل قابلمه بريزيد و روي شعله قرار دهيد تا فيله مرغ پخته شود. پس از ۲۵ دقيقه زماني كه احساس كرديد مرغ پخته شده است، آن را از قابلمه خارج كنيد. فيله را از آب مرغ جدا كنيد و با استفاده از دو عدد چنگال آن را ريشريش كنيد. اگر ميخواهيد مرغها بسيار ريز شوند، ميتوانيد از غذاساز هم استفاده كنيد.
مرحله دوم
پياز را رنده كنيد. فلفل دلمهاي، خيار شور، گوجه و كلم را نيز بهاندازه دلخواه خرد كنيد. فراموش نكنيد كه بهتر است گوجهها را با چاقو خرد كنيد. رنده كردن گوجهفرنگي باعث آب انداختن آن ميشود. تمام مواد را در يك كاسه بريزيد.
حتي ميتوانيد از ذرت پخته و زيتون هم براي افزودن به مواد ساندويچ خود استفاده كنيد. ذرت پخته ميتواند مكمل خوبي براي خوشمزگي اين ساندويچ باشد. براي اين كار، يكدوم پيمانه ذرت پخته را به مواد ساندويچ خود اضافه كنيد. براي اضافه كردن زيتونها به مواد ساندويچ مرغ و پنير، بايد آنها را خوب ريز كنيد.
مرحله سوم
دو قاشق غذاخوري از پنير را درون كاسه بريزيد و مواد را خوب هم بزنيد تا باهم تركيب شوند. پنير نهتنها منبع پروتئين است، بلكه طعم ساندويچ را بهتر و لذيذتر نيز ميكند. ميتوانيد در صورت تمايل كمي كره به ساندويچ مرغ اضافه كنيد و عطر و طعم غذا را بيشتر كنيد.
مرحله چهارم
اكنون مواد آماده شده را به اندازه دلخواه روي يك ورقه نان تست بريزيد و پخش كنيد. سپس يك نان ديگر روي آن قرار دهيد. براي برشته كردن ساندويچها لازم است ابتدا، كره پاستوريزه را در تابه بريزيد و روي شعله ملايم قرار دهيد. وقتي كره كمي گرم شد، ساندويچ را در تابه قرار دهيد. زمانيكه يكطرف ساندويچ طلاييرنگ شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم در كره خوب گرم شود و به رنگ طلايي شود. اين كار را براي ساير ساندويچها هم انجام دهيد. ميتوانيد براي برشته كردن ساندويچها از ساندويچساز استفاده كنيد تا كالري كمتري دريافت كنيد. ساندويچ مرغ و پنير را ميتوانيد همراه با سس خردل يا سس مايونز بدون چربي نوش جان كنيد.
نكات
- ميتوانيد از نان لواش هم براي اين ساندويچ استفاده كنيد.
- اگر ميخواهيد ساندويچ مرغ با پنير را كمكالري تهيه كنيد، پيشنهاد ما اين است كه پنير كمچرب را جايگزين كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه توپك سوسيس با پنير چدار را مطالعه كنيد.