• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كيك ماست، عصرانه‌اي تابستاني

۱۵ بازديد

استفاده از ماست براي روزهاي تابستاني ايده جذابي است، آن‌هم اگر قرار باشد همراه با عصاره و عطر جذاب ليمو باشد.

كيك ماست

در اين روزهاي گرم تابستان چه چيزي بهتر از اين‌كه طرز تهيه كيك ماست را ياد بگيريد. در طرز تهيه كيك ماست، به‌جاي شير از ماست استفاده مي‌شود. با ماست مي‌توانيد يك كيك خوشمزه و ترد درست كنيد. بنابراين، خوردن آن در اين روزهاي گرم چندان شما را اذيت نكرده و حس سنگيني نخواهيد كرد. پس در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كيك ماست با عصاره ليمو

  • آرد همه منظوره ۲۱۰ گرم
  • بيكينگ پودر دو قاشق چاي‌خوري
  • نمك يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
  • شكر يك فنجان
  • ليمو ترش يك عدد
  • ماست پرچرب سه‌چهارم فنجان
  • تخم مرغ سه عدد
  • عصاره وانيل يك قاشق چاي‌خوري
  • روغن نباتي ۱۲۰ ميلي ليتر

طرز تهيه كيك ماست با عصاره ليمو

مرحله اول

فر را روي دماي ۳۵۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد تا گرم شود. در همين حين، يك قالب مخصوص كيك را به كمك قلم‌موي آشپزي چرب كنيد.

مرحله دوم

در مرحله دوم از طرز تهيه كيك ماست، يك‌كاسه متوسط برداريد. آرد، نمك و بيكينگ‌پودر را داخل كاسه با هم تركيب كنيد.

مرحله سوم

در يك‌كاسه بزرگ، پوست يك عدد ليمو را رنده كرده و آن را با شكر مخلوط‌ كنيد. سپس، ماست پرچرب و وانيل را به مخلوط شكر و ليمو اضافه كنيد. در ادامه، تخم‌مرغ‌ها را داخل كاسه بشكنيد و به كمك همزن دستي مواد را بزنيد تا يكدست مخلوط شوند. بعد از اضافه كردن تخم‌مرغ‌ها، نوبت اضافه كردن آرد مي‌رسد. آرد را به‌تدريج اضافه كنيد. به هم زدن ادامه دهيد تا خمير يكدستي درست شود. در آخر هم‌ مقداري روغن در حد يك قاشق غذاخوري اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيد تا مايه كيك به قالب نچسبد.

مرحله چهارم

در اين مرحله، مايه كيك را داخل قالب ريخته و آن را براي مدت ۵۰ تا ۵۵ دقيقه تحت حرارت فر قرار دهيد. تا زماني‌كه روي كيك شما طلايي‌رنگ شود صبر كنيد. بعدازاين مدت، كيك را از قالب بيرون آورده و داخل ظرف مناسب سرو كنيد. كيك ماست شما آماده پذيرايي است. نوش جان!

نكات طرز تهيه كيك ماست با عصاره ليمو

  • براي اين‌كه از پخت كيك مطمئن شويد، يك عدد چنگال تميز را داخل كيك فروكنيد. اگر خمير به آن نچسبيد، يعني كيك شما آماده و خوب پخته‌ شده است.
  • قبل از اين‌كه كيك را از قالب بيرون بياوريد، بگذاريد تا حدود پنج دقيقه خنك شود. سپس كيك را از قالب روي طبقه فلزي قرار دهيد تا بيشتر خنك شود.
  • كيك را در ظرف دربسته نگهداري كنيد تا از خشك شدن آن جلوگيري شود. تقريبا بعد از سه تا چهار روز بافت كيك كمي خشك مي‌شود. اما مي‌توانيد آن را تست كرده و با مربا و پنير ميل كنيد.
  • اين دستورالعمل را به‌عنوان دستور پايه‌اي براي تهيه كيك ماست در نظر بگيريد و به‌جاي طعم ليمو، از طعم‌هاي ديگري مثل شكلاتي، توت‌فرنگي، قهوه و پرتقالي يا هر طعم دلخواه ديگري استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز پخت انواع غذاي لذيذ طرز تهيه شيريني بهشتي خانگي ترد و خوشمزه را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.