• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ميرزا قاسمي با كدو، غذاي سريع و خوشمزه

۱۹ بازديد

ميرزا قاسمي با كدو يكي از خوشمزه‌ترين غذاها است كه رقيب خيلي خوبي براي ميرزا قاسمي با بادمجان است با اين تفاوت كه اين ميرزا قاسمي بسيار سالم‌تر و كم‌كالري‌تر و رژيمي‌تر است و طعم بسيار خوبي دارد.

ميرزا قاسمي با كدو

كدوسبز بسيار مقوي است و سرشار از انواع ويتامين‌ها است و براي كاهش فشارخون و يا افرادي كه مبتلابه قند هستند بسيار مناسب است. همچنين كدوسبز باعث حس سيري طولاني‌مدت مي‌شود و متابوليسم بدن را افزايش مي‌دهد. امروز در مجله دلتا ميرزا قاسمي با كدو خورشتي را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه ميرزا قاسمي با كدو سبز

  • كدو سبز يك كيلوگرم
  • گوجه فرنگي ۵ عدد
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • سير ۳ ق غذاخوري
  • كره ۵۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل سياه، زردچوبه به مقدار لازم
  • آب‌غوره يا آب‌نارنج به مقدار لازم در صورت دلخواه

طرز تهيه ميرزا قاسمي با كدو خورشتي

مرحله اول: آماده‌سازي كدوسبز

ابتدا كدوها را پوست بگيريد بهتر است براي گرفتن پوست كدو از پوست‌كن استفاده كنيد تا پوستش به نازكي گرفته شود سپس به روش مي‌توانيد عمل كنيد يا كدوها رنده كنيد و يا پوره‌كنيد براي پوره كردن بايد كدوها را حلقه‌اي برش بزنيد سپس كمي نمك به آن‌ها بزنيد و به روش بعدي اينكه كدوها را رنده بزنيد.

مرحله دوم: پخت كدو

كدوهاي حلقه شده يا رنده شده را به همراه كره و كمي روغن داخل تابه بريزيد و خوب مواد تفت دهيد تا آب كدوها كشيده شود نياز به افزودن آب اضافي نيست زيرا خود كدو آب مي‌اندازد فقط بايد هم بزنيد و از تابه نچسب استفاده كنيد بعد از پخت با گوشت‌كوب برقي دستي يا برقي يا غذا ساز كدو را پوره كنيد و يا به همون صورت رنده تهيه كنيد.

مرحله سوم: افزودن سير

سيرها را پوست بگيريد و رنده ريز بزنيد و به همراه كمي فلفل سياه و نمك و كدو پوره شده داخل تابه تفت دهيد تا بوي سير به خورد كدوها برود و خوش‌طعم شود.

مرحله چهارم: تفت دادن گوجه

گوجه‌ها را بشوريد و نگيني ريز خرد كنيد و يا رنده يا پوره كنيد و به همراه كمي كره و روغن داخل تابه شروع به تفت دادن كنيد تا آب اضافي آن كشيده شود وقتي گوجه‌ها نرم و يكدست شدند رب را به آن اضافه كنيد و كمي سير را به همراه نمك و زردچوبه بزنيد و خوب مواد را تفت دهيد تا رب نيز خوش‌رنگ شود.

مرحله پنجم: تهيه ميرزا قاسمي با كدو

مخلوط رب و گوجه را به كدوها اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا يكدست مخلوط و ميرزا قاسمي خوش‌رنگ شود سپس نوبت افزودن تخم‌مرغ است كه مي‌توانيد به دو روش عمل كنيد يا اينكه تخم‌مرغ‌ها نيمرو كنيد و در هنگام سرو روي ميرزاقاسمي با كدو قرار دهيد يا تخم‌مرغ‌ها را داخل ميرزاقاسمي شكسته و خوب هم بزنيد تا تخم‌مرغ و كدو يكدست شوند سپس به همراه نان تازه ميل كنيد. نوش جان

نكات كليدي در تهيه ميرزا قاسمي با كدو

  • اگر دوست داريد آب‌غوره يا آب‌نارنج را اضافه كنيد بايد به همراه گوجه و رب به كدوها اضافه كنيد.
  • مي‌توانيد فقط از رب يا فقط از گوجه استفاده كنيد ولي تركيب هر دو كنار هم طعم و رنگ غذا را بهتر مي‌كند.
  • ميزان افزودن سير به ذائقه شما بستگي دارد مي‌توانيد كم‌وزياد كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پخت كوكو سبزي، خوش‌عطر و خوشمزه را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.