سوپ تره فرنگي يك سوپ خوشمزه و گرم براي روزهاي سرد است.
سوپ تره فرنگي يكي از انواع سوپ است كه بسيار ساده است و خواص زيادي دارد. اين سوپ به دليل داشتن تره فرنگي و انواع سبزيجات، براي درمان سرماخوردگي مانند يك معجزه است. سوپ تره فرنگي را ميتوانيد به تنهايي يا به عنوان پيش غذا در كنار غذا هايي مانند استيك، مرغ كبابي و … سرو كنيد.
مواد لازم تهيه سوپ تره فرنگي :
- تره فرنگي خرد شده: 3 پيمانه
- آب مرغ: 4 پيمانه
- سيب زميني: 900 گرم
- كره: 2 قاشق غذاخوري
- مرزنجوش خشك به ميزان لازم
- آويشن: نصف قاشق چايخوري
- برگ بو: يك عدد
- جعفري تازه: يك چهارم پيمانه
- سس فلفل قرمز به ميزان لازم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ تره فرنگي :
تره فرنگي ها را پس از تميز كردن، از طول برش بزنيد. قسمت هاي سبز پررنگ و سفت آن را جدا كرده و دور بريزيد. قسمت هاي سفيد و سبز روشن را برش دهيد. برش هاي تره فرنگي را در كاسه اي از آب سرد بريزيد. با دست آن ها را در آب تكان دهيد تا خاك نداشته باشند. سپس آبكش كنيد.
در قابلمه اي كره بريزيد تا ذوب شود. تكه هاي تره فرنگي را به آن بيفزاييد. خوب به هم بزنيد تا تره فرنگي ها به كره آغشته شوند. در قابلمه را گذاشته و حرارت را كم كنيد. ده دقيقه صبر كنيد تا تره ها سبك شوند.
سيب زميني ها را پوست گرفته و به شكل مكعب هاي ريز خرد كنيد.
آب مرغ يا عصاره مرغ را در قابلمه بريزيد. سپس سيب زميني خرد شده، برگ بو، مرزنجوش، آويشن و نمك را بيفزاييد. حرارت را زياد كنيد تا سوپ به جوش بيايد.
وقتي سوپ جوش آمد، حرارت را كم كنيد تا سوپ آرام آرام قل بزند. 20 دقيقه زمان دهيد تا مواد پخته شوند.
برگ بو را از سوپ بيرون بياوريد. با مخلوط كن يا گوشت كوب برقي نصف سوپ را پوره و له كنيد. اگر دوست داريد سوپ نرم تر باشد، تمام آن را پوره كنيد.
در آخر جعفري تازه خرد شده را به سوپ بيفزاييد تا چند دقيقه با آن بپزد. فلفل و سس فلفل قرمز را در سوپ بريزيد.
سيب زميني ممكن است باعث شود نمك غذا كم شود. سوپ را بچشيد و در صورت تمايل كمي نمك اضافه كنيد.
سوپ را در ظرف بكشيد و با جعفري يا نان سوپ سرو كنيد.