براي آشنايي با طرز تهيه كوكوي بادمجان با مجله دلتا همراه باشيد.
كوكوي بادمجان يكي از غذا هاي ساده و رژيمي و بسيار خوشمزه و لذيذ است. در تهيه اين كوكو از ادويه ها و سبزي هاي معطر مختلفي استفاده شده كه عطر خوبي به آن ميدهد. اگر ميخواهيد يك غذا با بادمجان درست كنيد كه كمي متفاوت باشد، پيشنهاد ما به شما كوكوي بادمجان است.
مواد لازم :
- بادمجان: 3 عدد
- آرد برنج: 4 قاشق غذاخوري
- قارچ: 6 عدد
- سير: 3 بوته
- كنجد: 2 قاشق غذاخوري
- تخم كتان: 2 قاشق غذاخوري
- شويد خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
- آويشن: يك قاشق چايخوري
- سماق: يك قاشق چايخوري
- زيره سبز: نصف قاشق چايخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
بادمجان ها را شسته، پوست بگيريد و خرد كنيد.
قارچ ها را خرد كرده و سير را پوره كنيد.
تابه را روي حرارت بگذاريد و كمي روغن در آن بريزيد تا گرم شود. تكه هاي بادمجان، قارچ، سير پوره شده، ادويه ها و سبزي ها را در تابه بريزيد.
در تابه را بگذاريد و چند دقيقه صبر كنيد تا مواد پخته شوند. سپس مواد را كمي هم بزنيد و تابه را از روي شعله برداريد.
مخلوط پخته شده را در كاسه اي بريزيد. آرد برنج، كنجد و تخم كتان را به مخلوط افزوده، خوب هم بزنيد و به آرامي له كنيد.
در تابه بزرگي مقدار كمي روغن بريزيد. وقتي روغن داغ شد، يك قاشق غذاخوري از مواد كوكو را به آرامي در تابه گذاشته و به كمك قاشق به آن شكل دهيد.
هر طرف كوكوي بادمجان را حدود دو تا سه دقيقه سرخ كنيد. وقتي دو طرف كوكو طلايي شد، آماده است.
كوكو ها را از تابه بيرون آورده و روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي آن ها گرفته شود.
كوكوي بادمجان را با سبزي و انواع سالاد سرو كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد به مواد كوكوي بادمجان تخم مرغ اضافه كنيد كه در آن صورت ديگر رژيمي نيست.