سالاد اسفناج يكي از انواع سالاد هاي پاييزي است.
سالاد اسفناج يك سالاد خوشمزه و خوش رنگ است كه مواد غذايي پر خاصيتي دارد. طرز تهيه سالاد اسفناج بسيار راحت بوده و ميتوانيد از آن به عنوان پيش غذا در مهماني ها استفاده كنيد.
مواد لازم :
- اسفناج كوچك يا بيبي اسفناج: 500 گرم
- رب انار: 3 قاشق غذاخوري
- دانه انار: ۱۰۰ گرم
- روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
- مغز گردو: ۶۰ گرم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- سركه بالزاميك: 2 قاشق غذاخوري
- پرتقال: يك عدد در صورت تمايل
- پنير فتا: 100 گرم در صورت تمايل
طرز تهيه :
اسفناج ها را پاك كرده و 30 دقيقه در آب سرد بگذاريد. سپس برگ هاي اسفناج را آبكش كرده، دو بار ديگر آن ها را با آب و نمك خيس كنيد. توجه داشته باشيد كه حتماً از بيبي اسفناج استفاده كنيد تا شكل و طعم سالاد خوب باشد.
اسفناج ها را پس از شستن آبكش كرده و روي پارچه نخي تميزي پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
مغز گردو را درشت خرد كنيد.
برگ هاي اسفناج را در ظرف سرو گذاشته و دانه هاي انار و گردوي خرد شده را روي آن ها بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
براي تهيه سس سالاد اسفناج، در كاسه اي رب انار، سركه بالزاميك، روغن زيتون، نمك و فلفل را با هم مخلوط و بهتر است از رب انار ملس استفاده كنيد. رب انار شيرين يا ترش مناسب سالاد اسفناج نيست و طعم خوب آن را از بين ميبرد.
سس را روي سالاد بريزيد. به هيچ وجه سس را با مواد هم نزنيد.
اين سالاد خوشمزه براي افرادي هم كه رژيم دارند، مناسب است.
در صورت تمايل ميتوانيد در تهيه سالاد اسفناج از ۱۰۰ گرم پنير فتاي رنده شده استفاده كنيد.
همچنين در صورت تمايل پرتقال را پوست بگيريد و پره پره كرده سپس پوست دور پره ها را گرفته، آن ها را تكه كنيد و در صورت تمايل به مواد سالاد بيفزاييد.