لوبيا سبز يكي از معدود مواد غذايي غني از ويتامين K است. اين ويتامين در استخوان سازي و جلوگيري از پوكي استخوان نقش بهسزايي دارد و خوردن آن به سلامتي بدن شما كمك خواهد كرد.

خوراك لوبيا سبز از آن دسته غذاهايي است كه در هر زماني و به راحتي، مي توان آن را طبخ و نوش جان كرد. قبلا خوراك ماش را آموزش دادهايم علاوه بر آن ميتوانيد اين خوراك را هم تهيه كنيد. براي تهيه آن با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه خوراك لوبيا سبز
- گوشت گاو بدون چربي ۴۵۰ گرم
- روغن نباتي دو قاشق چايخوري
- قارچ تازه خرد شده دو فنجان
- رب گوجه فرنگي دو قاشق چايخوري
- هويج (خرد شده) دو عدد
- لوبيا سبز تازه خرد شده يك فنجان
- آب سرد يك قاشق غذاخوري
- آرد دو قاشق غذاخوري
- سير (خرد شده) دو حبه
- عصاره گوشت گاو دو فنجان
- سيب زميني (نگيني خرد شده) دو عدد
-
نشاسته ذرت يك قاشق غذاخوري
- جعفري خرد شده يك چهارم فنجان
طرز تهيه خوراك لوبيا سبز
مرحله اول
براي تهيه اين غذا ابتدا بايد ۴۵۰ گرم گوشت گاو را به اندازه مكعبهاي دو تا سه سانتي متري برش بزنيد. روي تكههاي گوشت را با دو قاشق غذاخوري آرد بپوشانيد. دقت كنيد همه جاي گوشتها به آرد آغشته شود.
مرحله دوم
يك قابلمه بزرگ نچسب برداريد و دو قاشق چايخوري روغن داخل آن بريزيد. قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. تكههاي گوشت گاو را اضافه كنيد و حدود شش تا هشت دقيقه تفت دهيد. هنگامي كه گوشتها تغيير رنگ دادند، آنها را از قابلمه خارج كنيد و كنار بگذاريد.
مرحله سوم
پوست دو عدد پياز را بكنيد و آنها را به نازكي برش بزنيد. قارچها را خوب بشوييد و خرد كنيد. دو حبه سير را پوست بكنيد و ريز خرد كنيد. پياز و قارچ خرد شده را داخل قابلمه بريزيد و به مدت شش دقيقه تفت دهيد. سير خرد شده را اضافه كنيد و به مدت يك دقيقه بيشتر تفت دهيد.
مرحله چهارم
تكههاي گوشت پخته شده را دوباره به قابلمه اضافه كنيد. دو قاشق چايخوري رب گوجهفرنگي را داخل دو فنجان عصاره گوشت حل كنيد و به قابلمه اضافه كنيد. به اندازه كافي آب اضافه كنيد تا روي همه مواد از آب پوشانده شود. هنگامي كه آب داخل قابلمه جوشيد، حرارت را كم كنيد تا گوشت خوب بپزد. اين كار حدود يك ساعت و ربع زمان ميبرد .
مرحله پنجم
هويجها و سيب زمينيها را بشوييد و پوست بكنيد و به صورت درشت خرد كنيد. لوبيا سبز را بشوييد و به اندازهاي كه دوست داريد خرد كنيد. هويج، سيبزميني و لوبيا سبز خرد شده را به بقيه مواد اضافه كنيد. اجازه دهيد تا همه خوراك به مدت ۱۵ دقيقه بپزد.
مرحله ششم
يك قاشق غذاخوري نشاسته ذرت و دو قاشق غذاخوري آب سرد را داخل يك كاسه بريزيد و با چنگال خوب هم بزنيد تا كاملا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را داخل خوراك بريزيد و هم بزنيد. درب قابلمه را برداريد و حرارت را زياد كنيد. بگذاريد تا خوراك به مدت يك دقيقه جوش بزند. خوراك لوبيا سبز شما آماده است.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب كباب تابهاي با گوشت خوشمزه را مطالعه كنيد.