براي آشنايي با طرز تهيه كوبيده مرغ با مجله دلتا همراه باشيد.
كباب كوبيده حتماً نبايد با گوشت قرمز درست شود. گاهي با گوشت مرغ هم ميتوان كباب كوبيده خوشمزه اي آماده كرد. حتي ميتوان آن را به سيخ نكشيد و به صورت تابه اي تهيه كرد. پيشنهاد ميشود اين نوع كوبيده مرغ را امتحان كنيد، احتمالاً عاشقش ميشويد.
مواد لازم :
- مرغ چرخ كرده: 500 گرم
- سير: 2 حبه
- پياز: 3 عدد
- سماق: يك قاشق سوپخوري
- كره: 3 قاشق سوپخوري
- زعفران دم كرده: 3 قاشق غذاخوري
- زيره به ميزان لازم
- تخم گشنيز به ميزان لازم
- گوجه فرنگي به ميزان لازم
- سبزي معطر به ميزان لازم
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
يكي از پياز ها را با سير ريز رنده كرده و با مرغ چرخ كرده ورز دهيد.
سپس آن را با سماق، كره نرم شده، ادويه ها و زعفران دم كرده مخلوط كنيد.
مواد را به خوبي با هم ورز دهيد تا منسجم و يكدست شوند.
در صورت تمايل ميتوانيد مواد را به سيخ كشيده و كباب كنيد. ولي اگر دوست داريد كوبيده مرغ را به صورت تابه اي درست كنيد، به اين روش عمل كنيد.
در تابه اي مقداري روغن بريزيد. مايه كباب را كف تابه به صورت صاف و يكدست پخش كنيد.
در تابه را ببنديد و آن را روي حرارت كم بگذاريد. پس از آب انداختن گوشت، در تابه را برداشته و كباب را به شكل دلخواه برش بزنيد.
در تابه را دوباره ببنديد و بگذاريد آب گوشت جمع شود. سپس كباب ها را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم طلايي شود.
دو پياز ديگر را حلقه حلقه كرده و روي كباب ها بچينيد. در تابه را گذاشته و اجازه دهيد تا كباب و پياز پخته شوند.
سيني فر را چرب كرده و گوجهفرنگي هاي حلقه شده را روي سيني بگذاريد. روي آن ها كمي سبزي معطر خشك شده و نمك بپاشيد. سپس سيني را در فر بگذاريد تا گوجه فرنگي ها كبابي شوند.
كوبيده هاي مرغ را پس از آماده شدن در ظرف بچينيد و با گوجه فرنگي هاي كبابي و چلوي زعفراني سرو كنيد.