• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پلو سه رنگ ؛ غذاي محلي بمبئي

۷۵ بازديد

براي آشنايي با طرز تهيه پلو سه رنگ با مجله دلتا همراه باشيد.

پلو سه رنگ

پلو سه رنگ يكي از غذا هاي هندي و متعلق به شهر بمبئي است. اين غذاي هندي ظاهر خوب و خوش رنگي دارد و ميز غذا را زيبا مي‌كند. به همين خاطر مناسب سرو در مهماني ها و مجالس است. طرز تهيه پلو سه رنگ آسان است و به راحتي مي‌توانيد غذايي خوشمزه و شيك آماده كنيد.

مواد لازم :

  • برنج: 3 پيمانه
  • زيره سبز: يك و نيم قاشق چاي‌خوري
  • گشنيز: يك پيمانه
  • نعناع: نصف پيمانه
  • فلفل سبز: 3 عدد
  • لوبيا سبز: 3 عدد
  • نخود فرنگي: 150 گرم
  • سس گوجه فرنگي: نصف پيمانه
  • سس قرمز تند: يك قاشق چاي‌خوري
  • گوجه فرنگي: يك عدد
  • نمك و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه پلو سه رنگ

طرز تهيه :

برنج را چند ساعت در آب و نمك خيس كنيد.

فلفل سبز، لوبيا سبز و نخود فرنگي را جداگانه بپزيد. سپس آن ها را با گشنيز، نعناع و 3 قاشق سوپ‌خوري آب در مخلوط كن بريزيد تا به صورت پوره سبز رنگي در آيد.

گوجه فرنگي را خرد كرده و در تابه اي با سس ها و مقداري نمك در روغن تفت دهيد تا سرخ شود.

طرز تهيه پلو

برنج را به صورت كته بپزيد. وقتي برنج كاملاً پخت، آن را به سه قسمت تقسيم كنيد. قسمت اول را با پوره سبز رنگ خوب مخلوط كنيد تا رنگ برنج سبز شود. قسمت دوم را با مواد داخل تابه مخلوط كنيد تا نارنجي رنگ شود. قسمت سوم را هم با زيره سبز مخلوط كنيد.

چند عدد قالب گرد انتخاب و آن ها را با مقداري روغن چرب كنيد. ابتدا مقداري از برنج نارنجي رنگ را داخل قالب بريزيد و خوب فشار دهيد. سپس برنج سفيد زيره دار و در لايه آخر برنج سبز رنگ را بريزيد و خوب فشار دهيد. حالا قالب ها را در ظرف هاي مورد نظر برگردانيد و سرو كنيد. پلو سه رنگ را مي‌توانيد با تكه‌هاي مرغ يا گوشت پخته سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.