• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خوراك نودل سرخ شده با مرغ و سبزيجات

۱۵ بازديد

نودل يك غذاي اصيل آسيايي است كه از برش دادن خمير فطير تهيه مي‌شود. معروف‌ترين نودل به شكل نوارهاي نازك و بلند و شبيه به ماكاروني است اما شكل‌هاي متنوع ديگري هم وجود دارد.

خوراك نودل سرخ شده

خوراك چيني نودل سرخ شده يك غذاي خوشمزه است كه طرز تهيه آن زمان زيادي نمي‌برد. شما مي‌توانيد در طرز تهيه اين غذا از نودل مرغ آماده به همراه تكه‌هاي مرغ و سبزيجات استفاده كنيد. برخي خوراك نودل را بصورت آب‌پز آماده مي‌كنند. اما برخي نيز آن را به صورت سرخ شده سرو مي‌كنند. خوراك نودل سرخ شده ، مي‌تواند با سبزيجات تهيه شود و يا تركيبي از مرغ و سبزيجات باشد. در اين مقاله از مجله دلتا طرز تهيه خوراك چيني نودل سرخ شده با مرغ و سبزيجات را آموزش مي‌دهيم.

مواد لازم براي تهيه خوراك نودل سرخ شده با مرغ و سبزيجات

  • نودل مرغ ۲ بسته
  • سينه مرغ ۲۰۰ گرم
  • هويج ۳ عدد
  • فلفل دلمه‌اي يك عدد
  • سير ۵ حبه
  • پياز ۲ عدد
  • زنجبيل يك قاشق چايخوري
  • سس سويا ۳ قاشق چايخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • روغن يا كره به ميزان لازم

طرز تهيه خوراك نودل سرخ شده با مرغ و سبزيجات

مرحله اول

سينه مرغ را به صورت تكه‌هاي كوچك خرد كنيد. پس از آن كمي نمك و فلفل و ادويه‌هايي را كه مي‌پسنديد، به سينه مرغ خرد شده اضافه كنيد. آن را در يخچال قرار دهيد تا ادويه‌ها به خورد تكه‌هاي مرغ بروند.

مرحله دوم

پس از دو ساعت سينه مرغ را در داخل ماهيتابه ريخته و سرخ كنيد. پيازها را خرد كرده و در ماهيتابه‌اي ديگر مقداري روغن بريزيد. پيازها را در داخل ماهيتابه سرخ كنيد. سير را رنده كنيد و به همراه زنجبيل به پيازهاي سرخ شده اضافه كنيد. يك دقيقه مواد را در داخل ماهيتابه تفت دهيد.

مرحله سوم

در اين مرحله سراغ هويج و فلفل دلمه‌اي برويد. هويج‌ها را رنده كنيد و فلفل دلمه‌اي را ريز خرد كنيد. آن‌ها را در داخل تابه ريخته و كمي در روغن تفت دهيد. نمك و فلفل به محتواي ماهيتابه اضافه كنيد. پس از آن تكه‌هاي مرغ را به سبزيجات اضافه كنيد و كمي سس سويا به مخلوط مرغ و هويج رنده شده و فلفل دلمه‌اي بيفزايد.

مرحله چهارم

در اين مرحله، سراغ بسته‌هاي نودل برويد. نودل‌ها را در مقداري آب جوش قرار داده و صبر كنيد تا ۲ دقيقه در آب جوش بپزند. نودل‌هاي پخته شده را آبكش كنيد. سپس از پودر نودل كه در داخل بسته است، استفاده كنيد. آن را روي نودل‌هاي آبكش شده بريزيد.

مرحله پنجم

نودل‌ها را كه آبكش كرده‌ايد، داخل ماهيتابه محتوي پياز، سير و زنجبيل بريزيد. نودل‌ها را كمي سرخ كنيد. سپس مخلوط ماهيتابه محتوي مرغ، هويج و فلفل دلمه را به نودل اضافه كنيد. محتويات ماهيتابه را چند دقيقه روي شعله متوسط گاز تفت دهيد. نودل سرخ شده با مرغ و سبزيجات آماده سرو است.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب سالاد ماكاروني به روش ايتاليايي‌ها را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.