• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه كوكو سيب زميني مغزپخت و برشته

۱۴ بازديد

كوكو سيب زميني يكي از كوكوهاي معروف و پر‌طرفدار ايراني و از پرمصرف‌ترين غذاهاي فوري است. كوكو سيب زميني را مي‌توانيد به‌عنوان يك شام يا ناهار سبك سرو كنيد.

طرز تهيه كوكو سيب زميني

شايد املت ساده‌ترين و در دسترس‌ترين شام براي كارمندان خسته يا آشپزهاي بي‌حوصله باشد، اما هميشه بهترين گزينه نيست. اگر كار زياد، همراه هر روز شماست و خستگي همنشين هر‌ شب‌ شما؛ به فهرست كامل‌تري از غذاهاي فوري اما مقوي نياز خواهيد داشت. اين فهرست بدون انواع كوكو، قطعا ناقص به نظر خواهد رسيد. كوكو سيب زميني با كربوهيدرات و پروتئين فراواني كه در خود جا داده، يك غذاي كامل است. غذايي كه اگر ميانبرهاي تهيه آن را بدانيد در كمتر از نيم ساعت حاضر مي‌شود. اين غذا انرژي از دست رفته را به شما برمي‌گرداند. با مجله دلتا با طرز تهيه كوكو سيب زميني همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه كوكو سيب زميني

  • سيب زميني دو عدد
  • پياز كوچك يك عدد
  • زعفران دم كرده يك قاشق غذاخوري
  • زردچوبه، نمك و فلفل به مقدار لازم
  • تخم مرغ دو عدد
  • بكينگ پودر يك چهارم قاشق چايخوري
  • سبزيجات معطر و كوهي به مقدار لازم

طرز تهيه كوكو سيب زميني

مرحله اول

براي تهيه كوكو سيب‌زميني فوري دو راه داريد. مي‌توانيد سيب زميني‌ها را بشوييد و هر كدام را براي حدود ۸ دقيقه در ماكروفر گذاشته، سپس رنده كنيد، يا اين‌كه بدون نياز به پختن سيب‌زميني، آن را به صورت خام رنده كنيد. كوكويي كه با سيب‌زميني خام آماده مي‌شود، ترد تر است و رشته‌هاي سيب‌زميني آن را واضح‌تر مي‌توانيد ببينيد.

حالا سيب زميني‌ها را پوست كنده و با رنده درشت رنده كنيد. اگر از سيب‌زميني خام استفاده مي‌كنيد، آب آن را بعد از رنده شدن بگيريد تا كوكو در زمان سرخ شدن وا نرود.

مرحله دوم

براي خوش‌عطر شدن كوكو، يك عدد پياز را در ظرفي جداگانه رنده كنيد. آب آن را خوب بگيريد و به سيب زميني‌ها اضافه كنيد.

مرحله سوم

در يك كاسه تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنيد و بكينگ ‌پودر را به آن‌ها اضافه كنيد. سپس زعفران دم كرده، نمك، فلفل، سبزيجات خشك خرد شده و زردچوبه را به مخلوط سيب زميني اضافه كنيد.

مرحله چهارم

در پايان يك قاشق آرد را كم كم به مواد اضافه كنيد تا گلوله گلوله نشود. مخلوط را خوب هم بزنيد تا كاملا يكدست شود. مايه كوكو آماده سرخ كردن است.

مرحله پنجم

يك تابه برداريد، مقداري روغن داخل آن ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا روغن كاملا داغ شود.

به وسيله يك قاشق مقداري از مايه كوكو را برداريد، داخل روغن قرار دهيد و سريع با قاشق به آن شكل دهيد. به همين ترتيب كل مايه را سرخ كرده و براي اين كه روغن اضافي كوكو را بگيريد؛ داخل يك بشقاب، دستمال كاغذي بچينيد و كوكوها را روي دستمال بچينيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه ماهي سوخاري را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.