• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه ماهي سوخاري

۹ بازديد

ماهي سوخاري حاوي ويتامين‌هاي A, D, E, K,C و انواع ويتامين‌هاي B است. علاوه بر اين، ماهي سوخاري سرشار از منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم، روي، مس، منگنز و سلنيوم است.

طرز تهيه ماهي سوخاري

سوخاري كردن يك ماهي، هم بوي آن را مي‌گيرد و هم طعم فوق‌العاده‌اي به آن مي‌دهد. راه‌هاي مختلف و مواد گوناگوني در طرز تهيه ماهي سوخاري استفاده مي‌شود؛ از آرد سفيد گرفته تا آرد سوخاري. مي‌توانيد بنا به نياز، سليقه و امكاناتي كه در اختيار داريد، يكي از راه‌ها را انتخاب كنيد. در اين مطلب از مجله دلتا براي شما طرز تهيه ماهي سوخاري را آماده كرده‌ايم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه ماهي سوخاري

  • فيله ماهي ۵ تكه متوسط
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاري يك ليوان
  • آب ليمو ترش ۳ قاشق غذاخوري
  • سركه سفيد ۲ قاشق غذاخوري
  • سس سويا ۳ قاشق غذاخوري
  • فلفل به ميزان لازم
  • نمك كمي (در صورت لزوم)
  • روغن به ميزان لازم

طرز تهيه ماهي سوخاري

مرحله اول

قدم اول در طرز تهيه ماهي سوخاري اين است كه از بي‌استخوان و بدون تيغ بودن ماهي‌ها، مطمئن شويد. سپس ماهي‌ها را كاملا زير آب سرد بشوييد و با دستمال خشك كنيد.

در يك ظرف مناسب، آبليمو، سركه، سس سويا، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنيد. مي‌توانيد از كمي نمك هم استفاده كنيد. به دليل شور بودن سس سويا، در صورت استفاده از نمك مراقب باشيد در مصرف آن زياده روي نكنيد.

مرحله دوم

ماهي‌ها را در ظرف قرار دهيد و آن‌ها را به اين مواد آغشته كنيد تا همه قسمت‌ها، طعم بگيرند. در ظرف را بپوشانيد و ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد. سپس ماهي‌ها را از ظرف بيرون بياوريد و آن‌ها را در صافي بريزيد تا مخلوط اضافي، خارج شود.

در  ظرف ديگر، تخم مرغ‌ها را بشكنيد و خوب به هم بزنيد تا زرده و سفيده كاملا مخلوط شوند. ماهي‌ها را در ظرف بغلتانيد تا سطح آن‌ها را تخم مرغ بپوشاند.

مرحله سوم

آرد سوخاري را روي يك سطح صاف يا ظرف كم عمق بريزيد. ماهي‌هايي را كه با تخم مرغ پوشانده شده‌اند، در آن بغلتانيد. همه قسمت‌هاي ماهي را به آرد آغشته كنيد. اين كار را براي همه ماهي‌ها انجام دهيد.

در يك تابه به اندازه كافي روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود. سپس تكه‌هاي ماهي را در تابه قرار دهيد و سرخ كنيد.

چون ماهي در حالت سوخاري شدن، روغن زيادي را در خودش نگه مي‌دارد. آن‌ را روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي آن‌ها خارج شود. ماهي سوخاري را مي‌توانيد با نان و برنج سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب نخود پلو با گوشت؛ مقوي و خوشمزه را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.