• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پاستا اسفناج و پنير، يك وعده سالم و پرانرژي

۱۴ بازديد

پاستا يكي از محبوب‌ترين غذاهاي ايتاليايي است كه انواع مختلفي دارد و به روش‌هاي متفاوتي در جاي جاي جهان تهيه و سرو مي‌شود.

پاستا

تهيه پاستا با سبزيجات تازه بسيار معمول است و تركيب اسفناج و گوجه‌ فرنگي هم يك تركيب قديمي و شناخته شده از بهترين طعم‌ها است. اين پاستا با داشتن اسفناج و گوجه‌ فرنگي تازه تركيبي سالم و مقوي است و غذايي پرانرژي براي كودكان شما محسوب مي‌شود. پس اگر به دنبال غذايي راحت، خوشمزه و پرانرژي براي كودكان خود هستيد حتما طرز تهيه پاستا اسفناج و پنير را در خانه امتحان كنيد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه پاستا اسفناج و پنير

  • شير نصف پيمانه گرم
  • سس گوجه‌ فرنگي يك پيمانه
  • گوجه فرنگي گيلاسي به مقدار لازم
  • آويشن نصف قاشق چايخوري
  • پنير چدار نصف فنجان
  • پنير پارمسان يك‌ چهارم فنجان
  • پاستا شكل‌دار ۲۵۰ گرم
  • اسفناج تازه ۱۰۰ گرم
  • روغن‌ زيتون ۲ قاشق غذاخوري
  • سير (خرد شده) يك حبه
  • پنير موزارلا نصف فنجان
  • نمك و فلفل سياه به مقدار لازم

طرز تهيه پاستا اسفناج و پنير

مرحله اول

براي شروع يك قابلمه را پر از آب كرده و روي گاز بگذاريد. پس ‌از اين‌كه آب به جوش آمد، پاستاهاي شكلي را درون آن بريزيد و طبق دستور پختي كه روي جعبه نوشته‌ شده آن‌ها را بپزيد.

مرحله دوم

پس از پختن پاستا آن‌ را آبكش كنيد. سپس يك ماهيتابه روي حرارت گاز قرار دهيد و دو قاشق غذاخوري روغن زيتون داخل آن بريزيد. سير خرد شده را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا كمي روي حرارت تفت داده شود تا بوي آن تمام آشپزخانه‌ را بگيرد.

مرحله سوم

سپس گوجه فرنگي‌هاي گيلاسي را اضافه كنيد و براي پنج دقيقه اجازه دهيد تا با سير و روغن تفت بخورند. حالا پاستاهاي آبكش شده را به همراه شير و سس گوجه فرنگي به تابه اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. اسفناج‌هاي تازه‌اي را كه از پيش شسته‌ايد را نيز به مخلوط پاستا اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا با مواد ديگر تفت داده شوند.

مرحله چهارم

سپس پنير چدار خرد شده و پنير موزارلا را داخل تابه بريزيد و براي چند دقيقه حرارت را بيشتر كنيد تا پنيرها ذوب شوند. نمك و فلفل را نيز به مقدار لازم به مخلوط پاستاي خود بيفزاييد و هم بزنيد تا سس پاستا به غلظت مورد نظرتان برسد. پاستاي اسفناج و پنير شما آماده است و مي‌توانيد آن را در يك بشقاب زيبا بريزيد و با پنير پارمسان رنده شده و آويشن تزيين كنيد. نوش جان!

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب ماكاروني مايكروفري با پنير چدار را مطالعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.