• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوكو سبزي ، اين بار از نوع كاناپه

۸۷ بازديد

با طرز تهيه كوكو سبزي به صورت فينگر فود در مجله دلتا آشنا شويد.

كوكو سبزي

كوكو سبزي يكي از قديمي ترين انواع غذاهاي ايراني است. اين كوكو را مي‌توان به شكل هاي مختلف سرو كرد. به عنوان مثال نوعي از طرز تهيه كوكو سبزي به صورت فينگر فود، كاناپه نام دارد. كاناپه كوكوسبزي ظاهر خوبي دارد و براي سرو به عنوان پيش غذا در مهماني ها مناسب است.

مواد لازم :

  • سبزي كوكو: ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد سفيد: 4 قاشق غذاخوري
  • نان تست به ميزان لازم
  • روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه كاري به ميزان لازم
  • زرشك و مغز گردو در صورت تمايل
  • گوجه گيلاسي براي تزيين

كوكوسبزي

طرز تهيه :

يك قالب سيليكوني با طرح دلخواه انتخاب كنيد. اگر مي‌خواهيد ظاهر كوكو زيباتر باشد، از قالبي استفاده كنيد كه شيار داشته باشد.

سبزي كوكو، روغن مايع، آرد، ادويه ها و تخم مرغ ها را در كاسه اي ريخته و با همزن هم بزنيد تا خوب تركيب شوند.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري زرشك و مغز گردوي خرد شده به مواد بيفزاييد. افزودن اين دو به مواد، باعث مي‌شود كوكو خوشمزه تر و مجلسي تر شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد يك عدد پياز رنده شده هم به مواد اضافه كنيد.

قالب سيليكوني را روي سيني فر بگذاريد. داخل آن را با كمي روغن مايع چرب كرده و از مواد كوكو سبزي در قالب ها بريزيد.

كوكو ها را حدود يك ربع در فر كه از قبل روشن كرده‌ايد، بگذاريد.

حتماً قالب را خوب چرب كنيد تا كوكو به آن نچسبد و راحت جدا شود.

وقتي كوكو ها آماده شدند، آن ها را از قالب بيرون بياوريد.

دور نان هاي تست را جدا كنيد و به شكل دلخواه برش بزنيد. بهتر است از ناني استفاده كنيد كه نرم و خميري نيست و راحت قالب مي‌خورد.

كوكو ها را روي نان بگذاريد و با گوجه گيلاسي و خلال دندان تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.