• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پاستا اسفناج با سس چيلي

۱۱ بازديد

 

پاستا ايتاليايي كه امروزه تقريبا در تمام كشورها تهيه و طبخ مي‌شود، نام خانواده بزرگي است كه بر اساس شكل و اندازه به گروه‌هاي مختلفي تقسيم مي‌شود و هر گروه نام مخصوصي دارد. از جمله انواع پاستا مي‌توان فتوچيني، روتيني، بوكاتيني، ريگاتوني و صدها مدل ديگر را نام برد.
پاستا اسفناج

اسفناج از آن دسته سبزيجات خوشمزه و سرشار از آنتي‌اكسيدان و ويتامين‌هاست كه در بسياري از غذاها مثل خوراك اسفناج مورد استفاده قرار گرفته و با طعم بي‌نظيرش باعث محبوبيت زياد اين غذا در دنيا شده است. امروز در مجله دلتا قصد داريم تا طرز تهيه يك پاستا اسفناج با سس چيلي خوشمزه را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه پاستا اسفناج با سس چيلي

  • پاستا پنه ۳۰۰ گرم
  • سير دو حبه
  • گوجه‌ فرنگي ۴۰۰ گرم
  • برگ اسفناج تازه ۱۲۰ گرم
  • روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
  • پياز متوسط يك عدد
  • پودر فلفل چيلي نصف قاشق چايخوري
  • پونه كوهي خشك شده نصف قاشق چايخوري
  • پنير پارمسان پودري ۲۵ گرم

طرز تهيه پاستا اسفناج با سس چيلي

مرحله اول

در قدم اول يك عدد پياز را پوست بكنيد و ريز خرد كنيد. حبه‌هاي سير را هم پوست بكنيد و رنده كنيد. يك تابه نچسب متوسط برداريد و دو قاشق غذاخوري روغن زيتون داخل آن بريزيد. تابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و پيازهاي خرد شده را داخل آن بريزيد و به آرامي سرخ كنيد.

مرحله دوم

پس از چند دقيقه كه حجم پيازها كمتر و رنگ آن‌ها طلايي شد، سير رنده شده و نصف قاشق چايخوري پودر فلفل چيلي را اضافه كنيد و به آرامي براي پنج دقيقه هم بزنيد.

مرحله سوم

يك قابلمه متوسط را از آب پر كنيد و مقداري نمك به آن اضافه كنيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و صبر كنيد تا آب به جوش بيايد. ۳۰۰ گرم پاستا پنه را اضافه كنيد و مطابق دستورالعمل روي بسته بپزيد. پس از پخت، پاستا را آبكشي كنيد.

مرحله چهارم

۴۰۰ گرم گوجه فرنگي تازه را خوب بشوييد و خرد كنيد. گوجه فرنگي‌هاي خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه كنيد و هم بزنيد. نصف قاشق چايخوري پونه كوهي خشك شده روي مواد بريزيد و خوب هم بزنيد. اجازه دهيد سس به مدت ۱۰ دقيقه بجوشد. هر از گاهي آن را هم بزنيد تا غليظ شود.

مرحله پنجم

۱۲۰ گرم اسفناج تازه را پس از شستن به تكه‌هاي كوچكتر خرد كنيد. اكنون اسفناج‌ها را به ماهيتابه اضافه كنيد و به مدت يك تا دو دقيقه هم بزنيد. درب ماهيتابه را بگذاريد و اجازه دهيد چند دقيقه بپزد تا حجم اسفناج‌ها كمتر شود.

مرحله ششم

پاستاي آبكش شده را داخل تابه حاوي سس بريزيد و خوب هم بزنيد. مزه پاستا را بچشيد و در صورت نياز نمك و فلفل اضافه كنيد. يك بشقاب برداريد و مقداري پاستا داخل آن بريزيد و به مقدار دلخواه پنير پارمسان روي پاستا بريزيد و با تعدادي برگ اسفناج تزيين كنيد. پاستا اسفناج با سس چيلي شما آماده است. نوش‌جان.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب پاستا را به روش مكزيكي‌ها بپزيد! را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.