• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

اسپاگتي مرغ، متفاوت و مدرن

۹ بازديد

 

از جمله خواص اسپاگتي تامين انرژي بدن در مدت كوتاه و جلوگيري از افزايش اشتهاي كاذب است. اين غذا براي تمامي گروه‌هاي سني مناسب است و منبع خوبي براي تامين انرژي بدن به شمار مي‌رود.
اسپاگتي مرغ

طرز تهيه اسپاگتي مرغ را حتما در خانه امتحان كنيد. اسپاگتي غذايي ايتاليايي و بسيار خوشمزه است كه امروزه به يكي از غذاهاي محبوب هر ايراني تبديل شده است. اين غذا در آشپزخانه‌هاي ايراني غالبا با گوشت چرخ كرده يا سويا تهيه مي‌شود. با اين حال مجموعه‌اي از سس‌هاي مختلف وجود دارد كه دنيا‌ي زيبا‌ي اين خوراك خوشمزه را متنوع‌تر مي‌كند. در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه اين خوراك خوشمزه و متفاوت را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه اسپاگتي مرغ متفاوت و مدرن

  • ران كوچك مرغ بدون استخوان و بدون پوست ۴ عدد
  • نان سفيد بيات (خرد شده) ۸۰ گرم
  • گردو ۱۰۰ گرم
  • ليمو نصف يك عدد
  • جعفري (ريز خرد شده) ۲ قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
  • شير ۱۴۰ ميلي ليتر
  • سير بزرگ يك حبه
  • اسپاگتي ۳۰۰ گرم
  • پودر پنير پارمسان به مقدار لازم

طرز تهيه اسپاگتي مرغ

مرحله اول

ابتدا صفحه گريل را روشن كنيد تا گرم شود. ران‌هاي مرغ را روي سيني فر قرار دهيد. آن‌ها را با نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون ماساژ دهيد تا مزه‌دار شوند. سپس مرغ را روي گريل قرار دهيد و هر طرف را به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه گريل كنيد تا زماني كه كامل پخته شوند. حالا ران‌هاي پخته شده را به كمك دو چنگال خرد كنيد.

مرحله دوم

تكه‌هاي خرد شده‌ نان را به مدت ۵ دقيقه در شير قرار دهيد تا خيس شوند. گردو، نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون، سير، پوست ليموي رنده شده و مقداري آب ليمو را داخل غذاساز بريزيد. سپس تكه‌هاي نان را اضافه كنيد. غذاساز را روشن كنيد، وقتي مخلوط به يك بافت خامه‌اي تبديل شد غذاساز را خاموش كنيد. مي‌توانيد طعم سس را بچشيد و در صورت نياز آب ليموي بيشتري اضافه كنيد.

مرحله سوم

حالا يك قابلمه‌ متوسط را از آب پر كنيد و مقداري نمك به آن اضافه كنيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و صبر كنيد تا آب به جوش بيايد. اسپاگتي را اضافه كنيد و مطابق دستورالعمل روي بسته‌بندي بپزيد. سپس حدود ۲۰۰ ميلي‌ليتر آب اسپاگتي را برداريد و داخل يك ظرف جدا بريزيد. اسپاگتي پخته شده را آبكش كنيد و داخل يك ماهيتابه بزرگ بريزيد.

مرحله چهارم

سسي كه آماده كرده‌ايد را همراه  با تكه‌هاي ران مرغ پخته شده به اسپاگتي اضافه كنيد. در صورتي كه مي‌خواهيد سس رقيق‌تر شود مقداري از آبي را كه كنار گذاشتيد به سس اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. در آخر، اسپاگتي را داخل ظرف دلخواه‌ بريزيد. براي تزيين مقداري جعفري را خرد كنيد و روي اسپاگتي بريزيد و با كمي پنير پارمسان نوش‌جان كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.