• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت بادمجان، محبوب و پرطرفدار

۸ بازديد

 

خورشت بادمجان از غذاهاي سنتي ايراني بسيار خوشمزه است كه به كار بردن برخي نكات ريز يا به اصطلاح فوت كوزه‌گري، آن را خاص و منحصربه‌فرد مي‌كند. 
خورشت بادمجان

خورشت بادمجان يكي از چند نوع خورشت اصيل ايراني است كه درست مثل خورشت قورمه‌سبزي محبوب است و طرفدارهاي پروپاقرص خودش را دارد. اين خورشت خوشمزه ايراني همانطور كه مي‌دانيد هم با گوشت قرمز و هم با مرغ تهيه مي‌شود. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه اين خورشت را با گوشت قرمز به شما آموزش دهيم. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه خورشت بادمجان

  • گوشت گوسفندي ۷۵۰ گرم
  • پياز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوري
  • غوره بدون دانه نصف پيمانه
  • رب گوجه فرنگي نصف پيمانه
  • بادمجان قلمي ۱۰ عدد
  • گوجه فرنگي متوسط ۵ عدد
  • آبغوره نصف پيمانه
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه خورشت بادمجان

مرحله اول

گوشت را تكه تكه كنيد و آن را بشوييد. گوشت‌ها را درون يك تابه بريزيد و آن‌ها را با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا كاملا به روغن بيفتد.

مرحله دوم

پياز سرخ شده را به همراه ۳ ليوان آب و كمي فلفل داخل يك قابلمه بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد. اجازه دهيد پيازها به آرامي بپزند.

مرحله سوم

بادمجان‌ها را بشوييد سپس پوست آن‌ها را بگيريد. روي بادمجان‌ها يك شكاف كوچك ايجاد كنيد و در يك كاسه آب نمك قرار دهيد. بعد از گذشت ۲۰ دقيقه آن‌ها را در آبكش قرار دهيد تا آب بادمجان‌ها كشيده شود.

مرحله چهارم

بادمجان‌ها را با حرارت متوسط سرخ كنيد تا كاملا مغز پخت شوند. بعد از اينكه بادمجان‌ها سرخ شدند غوره و رب گوجه‌فرنگي را تفت دهيد و به خورشت اضافه كنيد.

مرحله پنجم

بعد از اينكه گوشت پخته شد به مدت ده دقيقه بادمجان‌ها را كنار گوشت قرار دهيد. آبغوره و نمك را نيز اضافه كنيد. بعد از جا افتادن خورشت، بادمجان‌ها را به همراه گوجه‌فرنگي‌هاي حلقه‌اي و سرخ شده تزيين كنيد. اگر تمايل داشتيد مي‌توانيد به جاي آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه كنيد كه بسيار خوشمزه خواهد شد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب طرز تهيه سبزي پلو با ماهي لاهوري را مطالعه كنيد.

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.