• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه سالاد لوبيا چيتي

۶۷ بازديد

سالاد لوبيا چيتي يكي از سالاد هاي خوشمزه است كه بيشتر به عنوان پيش غذا سرو مي‌شود.

طرز تهيه سالاد لوبيا چيتي

سالاد لوبيا چيتي يكي از انواع سالاد است كه در مهماني ها به عنوان پيش غذا سرو مي‌شود. اين سالاد به دليل مواد مغذي كه دارد، گزينه خوبي براي يك شام سبك هم هست. طرز تهيه سالاد لوبيا چيتي بسيار ساده است. حتماً اين سالاد را درست كرده و از خوردن آن لذت ببريد.

مواد لازم :

  • لوبيا چيتي: نصف ليوان
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • نخودفرنگي: 3 قاشق غذاخوري
  • خيارشور: 2 عدد
  • كاهو به ميزان دلخواه
  • ذرت: يك پيمانه
  • سس مايونز: 3 قاشق غذاخوري
  • ماست: يك قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون به ميزان لازم
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

سالاد

طرز تهيه :

لوبيا چيتي را چند ساعت در آب خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود. سپس آن را با مقداري آب بپزيد.

سيب زميني ها را پوست گرفته و نگيني خرد كنيد. آن ها را با مقداري آب و نمك حدود 15 دقيقه جوشانده و بعد آبكش كنيد.

ذرت و نخود فرنگي را هم پخته و كنار بگذاريد.

خيارشور ها را نگيني خرد كنيد. توجه داشته باشيد آب نداشته باشند.

هر مقدار كاهو كه دوست داريد، خرد كنيد. بهتر است براي سالاد لوبيا چيتي از كاهوي سالادي كه شبيه كلم پيچ است استفاده كنيد كه ظاهر سالاد بهتر شود.

تمام مواد را با كاهوي شسته شده در يك كاسه بزرگ مخلوط كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري شويد خشك يا تازه هم به مواد بيفزاييد.

براي تهيه سس اين سالاد، سس مايونز، ماست، روغن زيتون و آبليمو را با هم مخلوط كرده و مقداري نمك و فلفل در آن بريزيد. سپس آن را به مواد افزوده و خوب هم بزنيد تا سس به خورد مواد برود.

سالاد لوبيا چيتي آماده است. آن را حدود يك ساعت در يخچال بگذاريد تا خوب خودش را بگيرد و جا بيفتد.

اين سالاد را مي‌توانيد با شويد يا سبزيجات ديگر تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.